Tombola na PGT 6 rozdá ceny za více než 5000 Kč

Od druhého ročníku Prague Gothic Treffen máme pro vás vždy možnost vyhrát v tradiční tombole ceny, které jsou více než důstojné. A letošní nabídka? Lístky na koncerty a festival, slevové kupóny do žánrových shopů, věcné ceny a nějaká ta muzika. A to vše vyhrají tři šťastlivci!

 

pgt6_Stepan_porpve_jako_DJ

 

V letošním roce jsme pro tři z vás shromáždili ceny, které vám umožní přežít žánrový podzim téměř zadarmo. Z partnerů a kapel se nám podařilo vymámit celkem 31 cen za bratru 5000 Kč. A co může každý majitel tombolového lístku za 20 kč vyhrát? Prozradíme balíčky, které si jednotliví výherci odnesou:

První cena: vstupenka na koncert Front Line Assembly v Praze, vstupenka na festival Night Side, vstupenka na koncert XIII. století v Praze, poukázka na nákup u Spookid (www.spookid.cz), poukázka v hodnotě 500 Kč do obchodu Nosferatu, triko a placky od CZ Sanctuary, cena od Leather Rat šikulů, CD Bratrstvo Luny, CD Tear (ceny v hodnotě cca 2000 Kč) a možná ještě nějaká drobnost přibude.

Druhá cena:
vstupenka na koncert VNV Nation, vstupenka na koncert Rome, poukázka na nákup u Spookid, poukázka v hodnotě 500 Kč do obchodu Nosferatu, triko od CZ Sanctuary, CD Bratrstvo Luny, CD Tear (ceny v hodnotě cca 1600 Kč).

Třetí cena: vstupenka na festival Night Side, vstupenka na koncert XIII. století v Praze, poukázka na nákup u Spookid, poukázka v hodnotě 500 Kč do obchodu Nosferatu, placky od CZ Sanctuary, CD Bratrstvo Luny, CD Tear (ceny v hodnotě cca 1200 Kč).

Připomínáme, že ceny záskají šťastlivci za pouhých 20 korun českých. Lístky bude možné kupovat v neomezeném množství u vstupů do obou klubů. Vylosování proběhne o půlnoci v klubu XT3 mezi jednotlivými sety Petra Štěpána z XIII. století a DJ De’Atha.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.