Na PGT zadarmo díky vypečené soutěži Spooky Cookie

Máte pozitivní vztah k připalujícím se obludám v troubě a rádi byste na letošní Prague Gothic Treffen zadarmo? Máme pro vás snadné řešení! Zúčastněte se soutěže Spooky Cokie na sobotním Gothic Picnicu a vyhrajte několik zajímavých cen.

 

pecenicko

 

Vaše halloweenová pečící kreativita vám může přinést kromě volného vstupu na šesté pokračování djské party také slevové kupony internetového obchodu Spookid.cz, sadu Zombie placek od CZ Sanctuary a pochopitelně to nejdůležitější - čestný diplom za 1. 2 . a 3. místo naší vypečené soutěže. Díky štedrému příspěvku organizátorky z Leather-Rat.cz obdrží náruživí gastronomičtí experimentátoři pro příští pečení také silikonové formičky na muffiny různých druhů, sadu vypichovačů na marcipán a fondán či dózu ve tvaru cupcake.

Účastnit se může kdokoliv s vlastnoručně zhotovenou pochutinou (platí jedna osoba=jeden výrobek). Jak už název soutěže napovídá, jde o to, zhotovit malou potravinu-sušenku, muffin, jednohubku, drobné pečivo či zákusek a odekorovat ji tak, aby byla co nejvíc "spooky", tedy co nejstrašidelnější -ovšem v pozitivním slova smyslu!  Žádná reálná plíseň!

Těšíme se na netopýří krekry a dezerty, které vypadají jako nefalšované oční bulvy! Sněhové pusinky jako mozky a žloutkové rakvičky , ze kterých polezou marcipánoví upíři! Zkrátka-fantazii se meze nekladou.

Zúčastnit se je jednoduché, soutěžní kousek si vyrobíte doma-stačí ho pouze vzít s sebou na Gothic Picnic, který se koná 6.8.2011 od 16:00 v parku Parukářka (organizátorský stolek a  deka bude nad hospodou za hřištěm a bude označený cedulkou, abyste ji bez větších potíží našli). Výtvory lze přihlásit až do 17:30 (od přihlášení budou vystaveny na označeném místě k pokochání návštěvníkům), v 18:00 vyhlásíme výherce (tři). Nemusíte se bát, že Vám porota dobrotu sní, hodnotit se bude hlavně vzhled, nápad a vtip a slibujeme, že výrobek vrátíme nenakousnutý.

Soutěž je tu hlavně pro zábavné zpestření pikniku, tak nezapomeňte jistě doma něco vyrobit! I my se taky pokusíme něco "upéct"… Brzy odtajníme i složení poroty, protože čekáme zajímavé hosty z řad spřátelených webzinů). Vítěz si navíc odnese titul „Spooky kuchař roku 2011“.

Na závěr ještě důležitá poznámka - Gothic Picnic se bude konat i v případě nevítaného deště! Zarezervovali jsme pro vás část prostor Hospůdky na Parukářce (Více jsme psali zde)

Foto: http://www.flickr.com/photos/sketchmaiden/3041732066/sizes/l/in/photostream/

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak podle predpovedi by se v patek melo vyprset a sobota by mela byt teplejsi a smirlivejsi - ackoliv hlasi na vecer prehanky a odpoledne oblacno, alespon se nebudete v pripadnych batmanich kostymech a kozenych kabatech opekat na slunci:))

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.