=UKONČENO= Spooky Cookie na Gothic Picnicu Praha 2011

Pražský Gothic Picnic vyhlašuje velkou kuchařskou soutěž "Spooky cookie" o nejstrašlivější koláček roku 2011!

Účastnit se může kdokoliv s vlastnoručně zhotovenou pochutinou (platí jedna osoba=jeden výrobek). Jak už název soutěže napovídá, jde o to, zhotovit malou potravinu-sušenku, muffin, jednohubku, drobné pečivo či zákusek a odekorovat ji tak, aby byla co nejvíc "spooky", tedy co nejstrašidelnější -ovšem v pozitivním slova smyslu!  Žádná reálná plíseň!



Těšíme se na netopýří krekry a dezerty, které vypadají jako nefalšované oční bulvy! Sněhové pusinky jako mozky a žloutkové rakvičky , ze kterých polezou marcipánoví upíři! Zkrátka-fantazii se meze nekladou.

Zúčastnit se je jednoduché, soutěžní kousek si vyrobíte doma-stačí ho pouze vzít s sebou na Gothic Picnic, který se koná 6.8.2011 od 16:00 v parku Parukářka (organizátorský stolek a  deka bude nad hospodou za hřištěm a bude označený cedulkou, abyste ji bez větších potíží našli). Výtvory lze přihlásit až do 17:30 (od přihlášení budou vystaveny na označeném místě k pokochání návštěvníkům), v 18:00 vyhlásíme výherce (tři). Nemusíte se bát, že Vám porota dobrotu sní, hodnotit se bude hlavně vzhled, nápad a vtip a slibujeme, že výrobek vrátíme nenakousnutý.

Soutěž je tu hlavně pro zábavné zpestření pikniku, tak nezapomeňte jistě doma něco vyrobit! I my se taky pokusíme něco "upéct"…Jako motivace na Vás čekají i nějaké ty ceny, např. dárky od Leather-rat.cz, volný vstup na následný Prague Gothic Treffen a překvapení od e-shopu Spookid.cz. Všechny ceny Vám postupně odtajníme (stejně tak složení poroty, protože čekáme zajímavé hosty z řad spřátelených webzinů). Vítěz si navíc odnese titul „Spooky kuchař roku 2011“.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.