Vic Anselmo vydá novou (postapokalyptickou) desku

Lotyšská pěnice Vic Anselmo počastuje již v srpnu své obdivovatele zbrusu novým albem.


VicAnselmo_fragileCoverart


Křehká dívka však na neméně křehce nazvané novince "In My Fragile" posluchače ale zřejmě šetřit nebude – hlavním motivem je totiž Mortido, lidská touha po sebedestrukci. Z mlhou prodchnutých londýnských uliček debutu "Trapped in a Dream", ve kterých se odrážely kroky Jacka Rozparovače, by se navíc Anselmo měla přesunout k postapokalyptickým vizím, prodchnutým cvrkání radiace a houkání sirén. Tomu ostatně odpovídá i obal, zobrazující zpěvaččino rodné město Riga v troskách.

Pravidelné čtenáře CzSanctuary zřejmě příliš nepřekvapí přítomnost coveru skladby "Das Dunkle Land" od Das Ich, který Vic aktuálně prezentuje i živě a kompenzuje tak absenci nemocného Stefana Ackermanna (viz report z letošního WGT). To ale není všechno, jako bonus dostanete na albu i čtyři akustické skladby, které Anselmo nahrála během svého turné s Deine Lakaien. Jaká tato deska nakonec bude, se dozvíme 19. srpna 2011, kdy vyrazí na svou cestu k posluchačům.


Das Ich - Das Dunkle Land feat. Vic Anselmo (živě na WGT 2011)


Tracklist:

01.Introduction
02.More than you can comprehend
03.Open Wide
04.Horizon
05.Wellspring
06.Bone's Blues
07.Ashes
08.Secrets of the universe
09.Das dunkle Land
10.In the Darkness
11.The Day
12.Who(bonus)
13.Bone's Blues(bonus)
14.Leaving Eden(bonus)
15.Tumsha Nakte(bonus Latvian traditional song)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

kruci holka je to pekna a mila, ale ten obal je hrozny. vsechny dalsi novinky jsou pozitivni. postapo cd s lakaienama jako bonusem? jsem opravdu zvedavy

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.