Podrobnosti k cestě na Castle Party 2011

Důležité informace pro účastníky naší výpravy na Castle Party!

Castleparty

Sraz na letošní CP je v pátek 22.7.2011 v 7:30 u spodních tabulí (před průchodem k pokladnám) na Hlavním nádraží v Praze. Komu se to zdá brzy, vězte, že je to kvůli brkému příjezdu do Bolkowa a pohodlnému získání míst v kempu. Jede se v 8:09 rychlíkem R 851 Sněžka, který staví v 9:51 v Hradci Králové (odjezd 10:04) a v 11:20 přijíždí do Trutnova. Tam nás čeká malá pauza na protáhnutí se a vyčkání na další příchozí. Ve 12:00 odjíždí bus směr Bolkow přímo od stanice ČD.

Ti, kteří by náhodou nestihli sraz a odjezd v 8:09, mohou na poslední chvíli využít alternativy – v 9:00 odjíždí z Černého mostu autobus 690270 6 směr Trutnov, příjezd 11:40 do Trutnova na Autobusové nádraží, přes řeku od vlakového.
Velitelem páteční skupiny je Krysák.

Odjezd zpět:

Sraz u kempu je v pondělí 25.7.2011 v 9:00. Odjezd z Trutnova je 10:41 rychlíkem R 850 Sněžka, příjezd do Prahy je 13:47.

Poznámka: ve čtvrtek odjíždí první skupina, kapacita je plná, pokud někdo odpadne, dáme vědět. Členové skupiny jsou zapsáni v samostatné skupině na Facebooku, případné dotazy směřujte na Samgarra (samgarr@sanctuary.cz) nebo Silvera.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ja bych pripomnel, ze jiz nezbyva mnoho casu na vcasne zaplaceni vstupenek bankovnim prevodem, prip. jejich objednani a zaplaceni. Nevahejte tedy moc dlouho a objednavejte, v pripade nedostatku casu je mozne zaplatit i vlozenim penez do banky, aby se nemuselo cekat jeden ci dva pracovni dny nez se to do banky dostane. Od patku do pondeli budu na Amphi v Koline, takze nebudu moci odpovidat na objednavky ci dotazy, zaslete mi je tedy radeji co nejdrive. A pokud vam nahodou po objednani jeste neprisel email kam zaplatit nebo po zaplaceni potvrzeni, ze je zaplaceno, ozvete se mi.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.