DALŠÍ POTVRZENÁ JMÉNA NA LETOŠNÍ PRAGUE GOTHIC TREFFEN!

Necelých šest týdnů nás dělí od letošního šestého ročníku Prague Gothic Treffen, které se uskuteční v sobotu 6. srpna v pražských klubech XT3 a Central Station Gallery. A aby těch šestek nebylo málo, přinášíme vám šestici potvrzených jmen, která se letos PGT představí vedle již potvrzeného Ronnyho Mooringse (Clan of Xymox).
Lipsko je považováno za 'hlavní město' gotické scény. A právě z tohoto města přicestuje zakladatel agentury Promofabrik Leo von Leibnitz, aby se premiérově představil v Praze se svým electro setem. Brněnský DJ Sickness přiveze svou tradičně nekompromisní nálož aggrotech/hellectro klubových nářezů, hloubavější a experimentálnější tvář kytarové gotiky zase nastaví DJ Godefroi. Velký fanda EBM, synthpopu a zakladatel portálu depeche.cz - všechna tato přízviska charakterizují skvělého pražského DJe Sina, charakteristického svými audiovizuálními sety. I slovenská scéna bude mít na letošním PGT své zástupce, cyberindustrial a harshEBM propagátory Zydrate Project. A všichni domácí fanoušci post punku a gothic/death rocku by neměli prošvihnout set uznávaného německého DJe Cyberpagana.
Během tohoto týdne oznámíme i zbývající jména vystupujících DJs. Vedle tuplované desetihodinové nálože pro vás chystáme i odpolední gothic picnic v parku Parukářka s malým tržištěm. Více info brzy!
 
 
 
6. PRAGUE GOTHIC TREFFEN
sobota 6.8.2011 od 19 hodin
klub XT3, Rokycanova 29, Praha 3 - Žižkov (guitar stage)
&
klub Central Station Gallery, Sabinova 2, Praha 3 - Žižkov (electro stage)
 
DJs:
- Ronny Moorings (NL/DE - Clan Of Xymox)
- Leo von Leibnitz (DE - Promofabrik.de)
- Cyberpagan (DE)
- Zydrate Project (SK)
- Sin (CZ - Depeche.cz)
- Sickness (CZ)
- Godefroi (CZ)
more tba.

 

czs_logo_new

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.