=UKONČENO= Soutěž o čtyři 2CD XIII. století "Rituál" + volné vstupy na pondělní křest

O masivní bilanční dvojkompilaci "Ritual" jihlavské gothic rockové legendy XIII. století jsme vás na webu hojně informovali. Nyní mají čtyři z Vás příležitost tento opulentní digipack vyhrát.

 

xiii._stoleti_-_Ritual

 

Jednu ze čtyř dvoudiskových novinek "Ritual" + volný vstup na její křest 6. června v Lidovém domě Kbely v doprovodu australských IKON můžete získat zcela zdarma v naší soutěži. Stačí mít štěstí při losování a správně odpovědět na následující soutěžní otázku:

 

Jaké skladby XIII. století zazněly v rámci dnešního pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

 

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do páteční půlnoci (pátek 3. června do 23:59), uveďte své občanské jméno s poštovní adresou (nebude zveřejněno, slouží pouze pro doručení CD) a do předmětu zprávy napište heslo "XIII. STOLETÍ – SOUTĚŽ". Výherce vylosujeme a vyhlásíme během sobotního dne. Hodně štěstí v soutěži! 

 

Nápověda:

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

darkwave - logo

 

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.