The March Violets vydají nové EP

Lety prověřená postpunk/gothic rocková hvězda The March Violets za pomoci fanoušků překonala finanční potíže a vydá čerstvé EP "Love Will Kill You".

The March Violets

Možná si vzpomenete, že jsme koncem minulého roku (bylo to tady) informovali o plánech The March Violets, kteří v mnoha ohledech nastartovali gotické hnutí (nejen) v Leedsu, vydat novou desku. Chybělo pouze jediné – dostatek financí, a tak bylo na fanoušcích, zdali přispějí svou troškou do mlýna a umožní vydání nového materiálu, nebo jestli formace už nikdy nic nevydá. A vypadá to, že příznivci kapelu ani po třiceti letech neopustili.

Nyní tedy víme, že deska "Made Glorious" vyběhne do světa koncem léta, tedy čtyři roky od EP "Trinity", kterým roku 2007 kapela oslavila svou reinkarnaci (od vydání zatím poslední dlouhohrající desky "Turn To The Sky" už uběhlo dlouhých 25 let). A jak je dobrým zvykem, albu bude předcházet EP nazvané "Love Will Kill You".

Živě si můžete nový materiál poslechnout třeba na WGT ve Felsenkelleru (to ale víte) a na mnoha dalších velkých festivalech. 



The March Violets – Undertow (živě na Leeds University roku 1982)


Zdroj: SIde-Line.com (The March Violets set to release 'Love Will Kill You' EP before tour starts)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.