Podpořte novou desku gothic rockové klasiky The March Violets!

Když se řekne "gothic rock" a "Leeds", všem pravověrným goths okamžitě vyvstanou na mysli "Sisters of Mercy". Jak ovšem znalci vědí, nejen Andrew Eldritch pomáhal zapsat své město na mapu měst, které změnily hudební dějiny. Velmi významnou formací byli třeba i The March Violets se svou tvorbou, postavenou na mužském i ženském zpěvu, automatickém bubeníkovi a řádně temném zvuku.

Jaké bylo zklamání fanoušků, když hlasy Simona "Detroit" Denbigha a Rosie Garlandové roku 1987 utichly, a jaké nadšení, když roku 2007 došlo k jednorázovému koncertu v domovském městě, doprovázeném vydáním EP "Trinity". Vystoupení před třema lety navíc zaselo semínko do hlav původních protagonistů, a tak si The March Violets před dvěma týdny po 25 letech opět zahráli v Londýně. Ani tady však historie kapely nemusí končit, o čemž můžete rozhodnout i vy! Jak? Aktivní podporou jejich potenciální nové desky.

Je to prosté – jelikož by kapela novinku vydávala na vlastním labelu, spočítala si objem financí, které by podle svých úvah potřebovala k nahrání, masteringu a množení nosičů, včetně nákladů na marketing a propagaci. Nová deska by navíc formaci opět stimulovala k tomu vyrazit na koncertní cesty po světě. Vše co je třeba udělat, je sehnat příslušnou částku, a právě v tomto bodě můžete The March Violets pomoci.

Badge


Stačí kliknout na stránku http://www.pledgemusic.com/projects/themarchviolets a rozhodnout se, koilk byste byli ochotní do desky zainvestovat. Pokud se nasbírá dostatek peněz, proběhne transakce, v opačném případě zůstávají peníze na vašem účtě. Těm, kteří se rozhodnou formaci podpořit, kapela nabízí speciality a novinky ve zvláštní sekci stránek – dema, hrubé mixy, videa, blogy a celou řadu dalších laskomin – zkrátka vtáhnout dobrodince přímo do procesu tvorby desky. Dárci by měli obdržet i kopii alba, navíc je může hřát dobrý pocit, že pomohli hned několikrát – procento z vybrané částky totiž poputuje hned na tři charitativní organizace (například na ekologické aktivity Friends of the Earth či Nadaci pro výzkum rakoviny, neboť Rosie prodělala rakovinu hrtanu). Může to tedy být doslova a do písmene i vaše album.

The March Violets přejeme mnoho štěstí a hodně štědrých fans!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.