The Mission napálili své fanoušky – žádná nová deska nebude

Začátkem týdne jsme se na webu radovali ze zprávy, že původní členové The Mission spojili síly s Budgiem a nahrávají novou desku "Jokerface" (psali jsme zde). Jak ale vyplývá z nejnovějších zjištění, Wayne jenom všechny vyvedl aprílem.


Mission


Ano, čtete dobře.  Zpráva, která byla uveřejněna i na oficiálních stránkách The Mission, nebyla ničím jiným než čirou mystifikací z hlavy Wayne Husseyho. Kolegové ze spřáteleného magazínu Side-Line proto nelenili a poslali managerovi George Allenovi mail s prosbou o oficiální stanovisko. Zaregoval ovšem sám Wayne, který k vtípku napsal (výňatky):

" ... ani můj manažer George, ani webmaster Paul Morgan neměli s touhle legrací nic společného. Byla to čistě moje práce – jestlipak nejsem hrdý andělíček? Pravidelně chystám takovéhle vtípky na Apríla a i tentokrát jsem si chtěl užít trochu uličnictví a na prvního to vyhlásit. Nicméně když už jste mi to takhle zkazili, budu to muset prozradit na webu již dřív... Mám dojem, že pokud to někoho naštvalo, tak nejvíce ty, kteří tomu doopravdy uvěřili. Nikdo nemá rád, když si z něj jiný dělá blázny, že? A už vůbec ne všichni ti goths, kteří nemají smysl pro humor. Myslím tím – no tak, vždyť už z názvu desky a skladeb muselo každému alespoň s polovinou mozku dojít, že jde o podvod. Myslím, že by se lidé a všichni ti takzvaní fanoušci Mission měli trochu vzpamatovat a ne se rozčilovat nad něčím tak bezvýznamným, jako je tenhle úplně jasný vtip. Zvlášť ve světě, kde denně dochází v obrovským tragédiím (Japonsko, Libye, Nový Zéland)."

Seriózně potvrzeno je ovšem krátké říjnové turné Mission po Anglii, kde vystoupí původní členové Wayne Hussey, Simon Hinkler, Craig Adams a pár speciálních hostů.

Zdroj: Side-Line.com (Baking eggs with Wayne Hussey)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

:D :lol: :D
To jsou ale zla. . . :/ :D
Hehe, kdyz si clovek ted zpetne precte tracklist toho "noveho" alba, tak je to fakt vtipny:-D
CD ať si strčí, ale na podzim je chci mít v ČR ;-)
Jsou to zoufalci. Poslední slušnou desku vydali v r. 90, to mnoho z vás ještě ani nebylo na světě.
trollface.jpg :)))

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.