Chrysalide přivezou na Hell Party novou desku "Don't Be Scared It's About Life"

Pro leckterého našince byl dvojitý nájezd francouzské trojice Chrysalide vrcholem loňské koncertní sezóny. O tom, že se nekompromisní elektronici znovu chystají do naší domoviny na Hell Párty, jsme vás už informovali. Teď vám prozrazujeme, že sebou přivezou i novou desku "Don't Be Scared It's About Life".

 

Chrysalide_2011

 

Čtyři dlouhé roky museli fanoušci Chrysalide čekat, než se jejich miláčci uráčili vyjít na světlo světa s novou desku. A čas se přiblížil. Album vyjde na domácím labelu Audiotrauma a už ted ho předskakuje singl "Anger Is A Show". A pokud shlédnete expresivní video, které k němu Sico a spol. spáchali, uznáte, že o vyměknutí rozhodně nejde. Ba naopak. A pozor! Kapela sama upozorňuje, že obrázkový doprovod není určen fanouškům, kteří trpí epileptickými záchvaty.

 

Chrysalide - Anger Is A Show

 

Pokud vám toto přiblížení nestačí, nebo jste ti neštastníci, kteří si to nemohou dovolit ze zdravotních důvodů, nabízí kapela víc než šestiminutový teaser obsahující krátkou ukázku ze všech tracků, které jsou na desce obsaženy. Lepší pozvánku na jejich vystoupení do pražského Abatonu na 16. dubna si nemůžete přát.

 

Chrysalide - Don't Be Scared It's About Life teaser

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.