Trent Reznor upíra hrát nebude

Veliké haló zaznamenaly hudební a filmové servery na začátku března, když ven prosákly zákulisní informace o možném účinkování Trenta Reznora ve snímku "Abraham Lincoln: Vampire Hunter". O tom, že novopečenému nositeli Oscara byla připsána role záporáckého upíra vraždícího Lincolnovu matku jsme psali i u nás, v této novince. Reznor opravdu o roli diskutoval s režisérem Timurem Bekmambetovem, sám ale účast nepotvrdil a nyní jí na NIN foru zcela vyvrací těmito slovy:

 

trent_reznor_image

"Příběh nemá žádnou šťávu, ve chvíli, kdy se novinka o mém zapojení do snímku záhadně rozšířila, jsem si celou věc ještě pořádně nerozmyslel, protože se mnohé aspekty projektu stále měnily. Začal jsem před pár dny mít pocit, že bych se k tomu měl vyjádřit ve chvíli, kdy se můj inbox začal plnit spekulacemi a v tu chvíli jsem si ještě myslel, že do toho půjdu. Stále zmatení? Já očividně ano." Přesto pak popřál filmařům hodně zdaru a dodal, že "to stejně jistě bude skvělé" i bez jeho osoby.

Jestli to opravdu bude tak skvělý zážitek, jako vidět Reznora rdousícího matku americké politické ikony, na to si budeme muset počkat do léta příštího roku.

 

Foto koláž převzata z webu: http://angryclownent.com/2011/03/trent-reznor-up-for-abraham-lincoln-vampire-hunter/

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.