Koncert Combichrist a Mortiis v Nitře zrušen a následně znovu potvrzen!!

Aktualizace 19:32

Ráno jsme pro vás měli smutnou zprávu: "Pokud jste byli natěšení na koncert, který měli masáci Combichrist odehrát ve společnosti temných rockerů Mortiis a domácích K.I.F.O.T.H. v nitranském klubu Nová pekáreň již příští neděli 27. února, tak pomalu měňte plány.

Combichrist_-_Nitra

Koncert, alespoň podle své oficiální nástěnky na Facebooku, je zrušený. Důvody zde organizátor sdělil v noci ze včerejška na dnešek tyto:

Z ĽÚTOSTOU VAM OZNAMUJEM ŽE KONCERT COMBICHRIST+MORTIIS+KIFOTH JE ZRUŠENÝ !!!!!! DOVODOM NIESU KAPELY ALE TRETIA OSOBA KTORÁ NAS KLAMALA VYBAVOVANíM SPONZORA PO CELU DOBU JEDNANIA S KAPELAMI AŽ TO VYŠLO NAPOVRCH DNES !!! TAKŽE DOTYCNEJ OSOBE SA MOŽTE PODAKOVAŤ !!!! CYPRUS.

Během večera se ale na témže fóru pořadatel - Restofnoise Prod - vyjádřil v tom smyslu, že koncert proběhne a že, cituji "riskneme to". Přejeme tedy, aby risk byl zisk po hudební stránce a neúčast sponzorů nepoložila organizátora na lopatky.

PS: Máme pro vás jeden bonus na závěr - nový klip Combichrist na singl Throat Full Of Glass v cenzurované verzi. Pokud byste chtěli vidět tu originální, necenzurovanou podobu, pak se registrujte k odběru newsletteru kapely. V nejnověší zprávě vám Andy a spol. prozradí, kde je ostrý klip možné shlédnout.

 

Combichrist - Throat Full Of Glass (clean version)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Uprimnou soustrast vsem natesenym, tohle je tak prachhnusna levarna, ze by si to zaslouzilo poradny riot! ...inspirovat se muzete s protesty po zrusenych koncertech treba v Thajsku :) http://www.nme.com/news/deftones/55016
Tak si to zase rozmysleli (asi zjistili, ze kapele musi zaplatit at uz koncert bude ci nebude) a koncert pry bude:<br />MONSTERS ON TOUR 2011<br /><br />COMBICHRIST (elektro industrial gods, Nor/USA)<br />MORTIIS (industrial rock, Nor.)<br />K.I.F.O.T.H. (old school EBM,SVK)<br />+ elektro afterparty : Zydrate P. Roject<br /><br />KONCERT SA NERUSI ALE POKRACUJEME,riskneme to !!!!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.