Sam Raimi zvažuje opětovné natočení hororového kultu The Evil Dead

Možná, že jste jako celá řada současných filmových fanoušků znechuceni skutečností, že autorské filmy (a ty hororové zejména) jsou v poslední době masivně zavalovány vlnou remaků starých klasik a komiksových předloh. Narozdíl od prachmizerných přetáček starých klasik v duchu "3:15 zemřeš" se ale čas od času objeví naděje na důstojné znovuoživení kultovních snímků minulého století - a právě takovým případem by mohl být, v současné době zvažovaný, reboot proslulého zombie trháku The Evil Dead.

Tento rok uplyne právě 30 let od natočení prvního dílu a Raimiho obchodní zástupce Rob Tapert se nechal slyšet, že se v následujícím měsíci s režisérem budou zaobírat hledáním možného scénáře. Ideu podle jeho slov vyvolala Raimiho touha oživit "Lesního ducha" na velkém plátně, protože je to právě kult Evil Dead série, který rozpoutal jednu z největších VHS mánií 20.století.

Sam Raimi se v posledních letech věnoval především mainstreamovým blockbusterům, až předloni potěšil všechny fanoušky hororového žánru stylovým návratem v podobě šok-teroru "Stáhni mě do pekla". 

 

the_evil_dead

 

Zdroj: http://www.nme.com/movies/news/sam-raimi-considering-evil-dead-reboot/203625

 

 


mohlo by vás také zajímat

Komentáře

:-x
Howdy! This post couldn't be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate!<br />He constantly kept talking about this. I will forward this article to him.<br />Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.