Nové elektronické přírůstky na Infacted Recordings

Zavedený label Infacted Recordings čerstvě oznámil dvě nová jména, která se rozhodl vzít pod svá vydavatelská křídla a o kterých tedy v příštích měsících velmi pravděpodobně uslyšíme víc.

Prvním z nich je slibný synthpop/rockový slovinský projekt Torul z Lublaně, který ve své tvorbě mísí odkazy kapel typu SONO, Tiga, Depeche Mode, Iris nebo Mesh. Singl s názvem "Try" by měl vyjít začátkem roku 2011 jako předskok k chystanému albu. Skupina se doposud nejvíce prosadila roku 2003 s mezinárodním hitem "Waterproof Theme" na německém labelu Low Spirit.



Torul – Where The Nights Start


Z úplně jiného spektra elektroniky přichází dvojice španělských bubáků Terrolokaust, která už podle názvu brousí hudební hrany o dost ostřeji. Power/harsh electro, fascinované hrůzami holocaustu, by se mělo dočkat debutového alba u Infacted Recordings začátkem roku 2011. Tomu bude předcházet EP ke stažení, obohacené remixem od Grendel, a to prý ještě do konce tohoto roku. Terrolokaust se ve své domovské zemi těší jisté popularitě, čemuž určitě napomohlo i předskakování současné hvězdě žánru Combichrist.


Terrolokaust


Zdroj: Blackvector.se

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.