Mad Sin a Green Monster na největším psychobilly mejdanu tohoto roku

Mad Sin, Green Monster Smíchovský klub Futurum se v neděli 19.prosince otřese pod náporem německé psychobilly smečky Mad Sin. Ta do Prahy přijede odehrát set na oslavu deseti let tuzemských kolegů z kapely Green Monster.Večírek odstartuje mladá grázlovská parta Rocket Dogz.





MAD SIN (de)
www.madsin.de
www.myspace.com/mad­sin

Pokud ma rock´n´roll své peklo, pak jím Koefte DeVille musel projít. Jak jinak vysvětlit tu nadlidskou syrovou energii a respekt budící auru letce kamikaze? Mad sin jsou ale také smečka výborných a zkušených muzikantů, kteří tvoří onu silnou rockovou lavinu s psychobilly uragánem v zádech. Hrají úctyhodných 23 let a už velmi dávno překonali hranice rodného Německa a proslavili se po celém světě.

Aktuální deska "Burn and Rise" na People Like You Records ukazuje i druhou tvář nezkrotných speed-rockerů, dostanete šanci oddechnout si v jemnějších a odlehčených skladbách a vychutnat si letité muzikantské i životní zkušenosti všech zúčastněných. Nicměné poklidnou pódiovou show asi těžko očekávat, Mad Sin nikam nejezdí publikum uspávat, Mad Sin mají ve zvyku zbořit půl města a vzít si vaši duši výměnou za strhující představení!



Mad Sin – Cursed


GREEN MONSTER (cz)
www.myspace.com/greenmonsterband

Green Monster slaví narozeniny. Kulaté narozeniny. Letos je tomu 10 let, co jejich hvězda začala stoupat. Dokázali obdivuhodné, stali se stabilní oporou tuzemské psychobilly scény, zárukou jistoty a laťky posazené hodně vysoko, publikum je miluje. Nejspíš pro přesně nadávkovanou kombinaci hororu, humoru, rock´n´rollové melodie a oddanosti k věci. Oslava je tedy na místě. Nedávno pokřtěná nová deska slibuje pokračování příběhu Zelené Obludky, která drží kormidlo českého horor-billy pěvně ve svých pařátech. Těšte se na ruzné speciální hosty a zajímavé pódiové efekty.



Green Monster – BrainStorm


ROCKET DOGZ (cz)
www.myspace.com/therocketdogz

Ovšem mladá krev milovníků ostrých kytar a klokotavého kontrabasu se v našich luzích a hajích má také pěkně k světu! Trojhlavá formace Rocket Dogz vykročila plnou parou vpřed a svou neoblomnou energií strhne pozornost každého, kdo přišel na chuť rytmům psychobilly.

Mad Sin (D), Green Monster, Rocket Dogz
19. prosince 2010 (start 20:00)
Praha, Futurum Music Bar (Zborovská 7)
Vstup: 330,– Kč předprodej (Emergency shop a Lucky Hazzard) / 360,– Kč Ticketstream / na místě 450,– Kč


Mad Sin, Green Monster

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.