Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na radiu Wave?

Dnešní, v pořadí 124 díl pořadu Dark Wave pojme ve své stopáži dokonce dva rozhovory.  Nejdřív přivítáme je studiu elektropopové Pražáky Lakeside X. Ti vydávají 29. listopadu třetí desku s názvem „City Of Red Lights“.Pár dní před jejím vydáním si z ní pustíme několik ukázek díky přítomnosti kapely ve studiu Radia Wave. S kvartetem si budeme povídat nejen o nové desce, ale i o jejich spolupráci s Recoil nebo o křtu, který proběhne 5. prosince v pražském klubu Phenomen na Smíchově. Na konci pořadu v pártylistu si pak odvysíláme krátký rozhovor s The Prostitutes, kteří vás nejen pozvou na zítřejší koncert do pražského Paláce Akropolis, ale také zpětně zhodnotí, jak se jim hrálo na Wave Gotik Treffen a prozradí, proč natáčí se svým písničkám tolik klipů.

Mimo rozhovory se můžete těšit na novinky od Psyclon Nine, Dominion nebo Transit Poetry, zahrajeme si ukázky z nových desek Inkubus Sukkubus nebo Attrition a pozveme vás na řadu stylových párties a koncerty Depressive Disorder nebo The Creepshow.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání Radia Wave můžete po internetu naladit zde.

 

darkwave - logo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.