Živá sestava Leæther Strip posílena o Clausova manžela

A zase ten Claus Larsen! Zdá se, že tento dánský elektronický umělec aktuálně jede na nějaké hyperaktivní vlně. Jen před pár dny jsme si psali o vydání dvou CDček Leæther Strip a už jsou tu další novinky – tentokráte zaměřené na koncertni podobu projektu.

Dosud se o živé rozpálení fanoušků staral sám Claus (a kdo viděl na vlastní oči ví, že mu to jde na výtečnou), 20. listopadem počínaje je však osamocenému pobíhání po stage konec. Právě ten den, na dánském Synth Festivalu, se totiž k Larsenovi na stage připojí jeho manžel Kurt Grünewald Hansen.

Sám "pan Leæther Strip" k tomu říká: "Od té doby, co jsem se vrátil na pódium, se pokouším přesvědčit svou lepší polovičku, který je školený pianista, aby se mnou hrál živě na klávesy. A konečně se mi to povedlo. Jsem proto velmi šťasten, že mohu oznámit rozšíření koncertní sestavy Leæther Strip na dvě osoby. Jde o zcela přirozený vývoj i z toho důvodu, že to byl právě Kurt, kdo mne přesvědčil k návratu na scénu před pěti lety. Bez něj by se to pravděpodobně nestalo. Kurt je trochu nesmělý, tak ho pořádně přivítejte, ať si začne trochu věřit!"


Claus Larsen a Kurt Grünewald Hansen
Claus Larsen a Kurt Grünewald Hansen


Zroj: Side-Line.com (Leaether Strip announces new live member debut for Danish Synth Festival 2010)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

to je krasa

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.