Přehlídka Goth Rock Over Prague zasáhne Exit

Dost možná jste ještě ani nestačili dorazit domů ze společného koncertu XIII. století a The House of Usher v LD Kbely, a už tu pro vás máme další zásadní gothic rockovou akci, naplánovanou na příští rok.

V pátek 15. dubna 2011 totiž budeme mít tu čest přivítat v našich končinách prvoligovou gothic rockovou delegaci hned ze tří států. V rámci akce Goth Rock Over Prague přivezeme do Prahy protřelé rakouské Whispers in the Shadow, vynikající britské Vendemmian a nové dítko Artauda Setha ze slavných Garden of Delight Merciful Nuns, které zapůsobilo na scéně jako zjevění (ostatně, jinak by je velci Fields of The Nephilim do party asi nevzali).

O detailech vás samozřejmě budeme průběžne informovat, ale už teď je jisté, že nás čeká po čertech příjemný večer v opravdu vybrané společnosti. Žhavte tedy diářky a databanky – 15. dubna 2011 Goth Rock Over Prague s Whispers in the Shadow (A), Vendemmian (UK) a Merciful Nuns (D) v klubu Exit Chmelnice!


Goth Rock over Prague

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

ano, ano, newsletter od WITS dorazil do mé schránky před pár dny a vyvoval veliké nadšení :-)
Hehe, jo, byli jsme sice domluvení, že to zveřejníme všichni najednou, ale všechny kapely byly tak nadšené, že už to nasázely na svoje profily a stránky rovnou :D. Takže pro tuzemské true fans kapel to asi zase až takové překvapení není, ale i tak – hlavně si to napište a doražte, bude to stát za to. ;)<br /><br />Máme radost, že se to povedlo domluvit, tak ať se to povede! :)
Jako fakt luxusní akce. Na Merciful Nuns čekám jako na smilování :-D
Jo, já se na ně těšim taky hodně...a možná ještě o fousek víc na Vendemmian :). Tak uvidíme, snad to bude dobrej mejdan ;).
taky...gardne of delight hodně chybí

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.