Lakeside X na svém třetím albu vsadili na červenou

Datum vydání nové řadovky elektropopových Lakeside X s názvem "City Of Red Lights" je konečně venku. Deska vyjde za měsíc (29. listopadu) a kapela ho pokřtí 5. prosince v pražském klubu Phenomen na Smíchově, a to s účastí speciálního hosta, britské zpěvačky Olivie Louvel a Paula Kendalla, který mixoval také většinu skladeb a produkoval nebo remixoval také alba Depeche Mode, Nitzer Ebb, Erasure nebo třeba Recoil.

Třetí CD Lakeside X je prý plné sexu, hledání a vypouštění démonů. Je temným příběhem z města červených luceren a závěsů, příběhem z mezisvěta mezi životem a smrtí. „Chtěl jsem ten příběh umístit do filmu noir, jakoby to bylo zvláštní zlověstné snové představení v divadle nebo v místnosti s rudými závěsy. Možná je to David Lynch, možná comics, možná noir story z mezisvěta mezi životem a smrtí. Spousta zvuků je pozpátku, jakobyste se probudili v lucidním snu na psychedelických drogách. Je to trochu upírský kabaret moderního věku. Sarkastický ale ne beznadějný. Pořád je tu to špinavé město za oknem, ale jste smířený s faktem, že vy sami jste součástí té špíny,“ říká o albu frontman Janne Marvannen.

Během křtícího mikulášského večera budou mít návštěvníci mimo jiné možnost si pořídit nové CD za exkluzivní cenu, být u představení nového klipu k singlu Bloodflies, potkat se s jeho protagonistkami, vidět jedinečné vystoupení Olivie Louvel, ale také dostat dárek.

 

Lakeside_X_-_City_Pf_Red_Lights_corl_400x400

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.