Nové album Skinny Puppy by mělo vyjít v únoru 2011

Snad by již konečně mělo být víceméně jisté, že předlouho očekávaná nová deska Skinny Puppy "In Solvent See" vyjde v únoru 2011, tedy s téměř dvouletým zpožděním. Kapela, která již roku 2009 odjela k nevydané nahrávce turné "In Solvent See", několikrát potvrdila (včetně cEvina Key v rozhoforu pro Cz Sanctuary), že za zdržením desky jsou vnitřní a finanční problémy jejich německého vydavatelství SPV. 

Ogre k tomu tehdy řekl: "Kontaktovala nás konkurzní společnost, kterou kontaktovala německá vláda, kterou kontaktovalo SPV. V létě 2009 se mluvilo o datu vydání nové desky 22. srpna, který byl vzhledem k finančním obtížím labelu odsunut, a pak znovu a znovu... Zavázali jsme se odehrát tour dávno předtím, než se tyto problémy vůbec objevily. Chtěli jsme dodržet slovo, které jsme dali svým fanouškům a tak jsme koncerty i jejich financování museli spíchnout tak trochu metodou "do it yourself"."

Nezbývá, než držet Skinny Puppy palce, aby se už konečně jejich dva roky stará "novinka" šťastně dostala mezi trpělivé posluchače.



Skinny Puppy - Politikil (živě v Praze 2010)


Zdroj: Side-Line.com (Skinny Puppy album set for February 2011 release)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.