Problémy s nahotinkami na nové desce Alien Vampires

Britsko-italské duo Alien Vampires se nevyžívá jen v ďábelských kombinacích nejhrubšího EBM a blackmetalových skřeků, ale ze všeho nejvíce v lascivních slečínkách na obalu desek a promo fotkách. Sukubí zjevení v potrhaných punčocháčích s intimními partiemi zalepenými pouze izolační páskou nejsou sice na gotické scéně žádnou novinkou, na poli mainstreamového tisku se ale nadále budou setkávat s hrubým odporem. To si mohli nedávno ověřit také Nysrok Infernalien a jeho kapelní kolega Nightstalker poté co je jejich label Alfa Matrix varoval, že několik hudebních magazínů odmítlo otisknout obal jejich nové desky "Harhslizer".

"Divné, vždycky jsme si mysleli, že na desce je hlavní hudba a ne obal", komentovala skupina fakt, že časopisy odmítly nejen otisknout jejich pikantní covery, ale zároveň se rozhodly pro jistotu o desce vůbec nezmiňovat. Server Side-Line.com trefně poznamenal, že se mezi dotyčnými časopisy, které lascivní fotografie odmítly otisknout, objevuje i několik bulvárních, erotikou prosáklých tiskovin vydávaných pod křídly legendárního magnáta Ruperta Murdocha.

Ať už vás jako čtenáře Sanctuary.cz zajímá hudební obsah nebo lechtivá forma, máte možnost posoudit obojí. Ukázky z alba "Harhslizer" najdete ZDE, kontroverzní fotografii z obalu desky pak přímo pod článkem.

 

alienVampires

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ohavné rouhání, dámy se řítí do věčné záhuby.
Amen, bratře...Sodoma Gomora je to

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.