Vyhodnocení soutěže o dva volné vstupy na festival Night Side

Tentokráte jste v naší soutěži měli možnost vyhrát dva volné vstupy na festival Night Side. Ten proběhne v pátek 10. září 2010 v pražském klubu Exit Chmelnice a uvítá například slovenskou L'ahkou Múzu, polské Red Emprez, gothic rockovou stálici Two Witches z Finska a snad nejvýraznější formaci současného kytarového darkwave, holandské Clan of Xymox. Právě k nim směřovala i naše soutěžní otázka, na kterou jsme dostali mnoho reakcí, až na jeden případ se správnou odpovědí.


Vylosovanými výherci jsou soutěžící s iniciály J. V. a M. R. Oběma pošleme na e-mail instrukce k výhře.


Otázka zněla "Kdy a kde se Clan of Xymox představili v Praze naposledy?", ke které patří správná a úplná odpověď (již jste mohli vydolovat i s archivů CZ Sanctuary) "Clan of Xymox zde naposledy vystoupili v pražském klubu Matrix 7. října 2006 v rámci festivalu 'Prague in Dark II'" (uznali jsme i jenom název festivalu nebo jenom datum). Vylosovaným výhercům gratulujeme, a ty ostatní chceme povzbudit další soutěží, kterou spustíme v průběhu dneška - zůstaňte na příjmu!

P.S. Nepodceňujte podmínku soutěží přihlásit email, ze kterého odpovídáte, k odběru CzS Newsletteru - kontrolujeme to a jednoho už vylosovaného výherce jsme z tohoto důvodu museli diskvalifikovat a provést další los. 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.