Raison d’Etre přichystal nůši nové muziky

Více než třičtvrtě roku jsme nedostali z Petera Andersona, dark ambientního mága labelu Cold Meat Industry, ani čárku. Trpělivost ale přináší v těchto týdnech nejen trojalbum od Raison d’Etre, ale také dříve neslyšenou muziku několika jeho bočních projektů. Navíc na příští rok připadá dvacáté výročí fungování Raison d’Etre a k této příležitosti připravuje Peter řadu specialitek, které ještě nepouští zpod pokličky.

Vrátíme se ale do letošního roku a začneme deskou podepsanou jeho občanským jménem. Album 'Scultpuring Time Fragments' vychází na čínském labelu Midnight Productions a obsahuje velmi introvertní muziku, která je směsicí industriálních ruchů Raison d’Etre a terénní zasněnosti bočáku Necrophorus.

Následuje reedice tří kolekcí živých záznamů Raison d’Etre, které doposud nevyšly nikdy na CD nosiči, ale pouze v digitální podobě. Set nazvaný “Live Archive“ vychází na ruském labelu Infinite Frog Production a obsahuje 173 minut záznamů koncertních vystoupení a improvizací z let 1996 až 2007.

Třetí vydání je deska, kterou dostanou zdarma všichni ti, kteří si objednají jakékoliv CD z intenetového obchodu Raison d’Etre. Jedná se o reedici bočního projektu Svasti-ayanam, který v roce 1993 vydal přísně limitovanou kazetu 'The Rebearth of the Black Sun'. Stejné skladby se objevily poté na CD 'Sanklesa', ale v přemíchané podobě.

Peter Anderson znovu začíná hrát naživo po celé Evropě a ještě na podzim chystá k vydání druhé pokračování jeho příspěvků pro film a divadlo 'Music For Film and Exhibition II', na labelu Old Europa Café. Ukázky z desky najdete už teď v audio přehrávači na webových stránkách projektu.

 

raison_detre_-_Live_Archive 

 

Odkazy:
Webová stránka Premium Flash:
http://raison-detre.info
nebo
http://raisondetre.coldmeat.se

Internetová prezentace Základní- HTML:
http://raison-detre.info/raisondetre_alt.html

Webshop Premium Flash:
http://raison-detre.info/raisonshop.html

Webshop Základní HTML:
http://raison-detre.info/raisonshop_alt.html  

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.