=UKONČENO= Soutěž kapel o smlouvu s labelem Out of line startuje

Muzikanti a kapely, pozor! Největší a nejdůležitější soutěž ve vyhledávání nových talentů na temné scéně, "Battle of The Bands", chystá své další kolo. Vydavatelství Out of Live, agentura Hardbeat Promotion a časopis Sonic Seducer bude opět hledat ty nejžhavější neupsané formace. Hlavní cenou bude nahrávací smlouva s Out of LIne, což znamená, že se vítěž stane kolegou kapel jako Combichrist, Blutengel, Hocico, And One a dalších.

Navíc se agentura Hardbeat postará o to, aby vítězný debut dostal veškerou mediální podporu v rádiích, u hlavních Djů a vyhledávačů pro hitparádu DAC, což nabízí jedinečnou možnost raketového startu v kariéře. A aby toho stále nebylo málo, ve hře jsou i hudební nástroje, software a různé užitečné studiové pomůcky.

Podmínky jsou jasné - nesmíte být vázáni smlouvou s žádným vydavatelstvím, komerčním distributorem, ani společností typu GEMA. Přihlašovat se nesmí cover verze ani skladby, které jste sami nenapsali. Stylově byste se měli pohybovat někde mezi žánry gothic, electro, dark rock, industrial nebo metal a pokusit se dosáhnout pokud možno profesionálního zvuku. O finalistech bude rozhodnuto v hlasování prostřednictvím magazínu Sonic Seducer a na základě verdiktu poroty expertů z řad hudebního průmyslu.

Demo s nejméně třemi skladbami, krátkou biografií, kontaktní adresou a fotografiemi posílejte na:

Sonic Seducer
Kompetenzzentrum
Postfach 14 01 54
46131 Oberhausen / Germany

Zaslat můžete i dema v digitálním formátu, zabalené jako .rar nebo .zip skze sdílecí servery typu Yousendit. Odkazy z Yousendit, označené titulkem "Battle of The Bands 2010" pak stačí poslat na adresu info@sonic-seducer.de. Pozor uzávěrka je 8. října 2010! Hodně štěstí.


Out of Line


Zdroj: Blackvector.se (Battle of the Bands – Win a record deal with Out Of Line)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.