Podzimní Dead Dolls Disco se neuskuteční

Smutnou zprávu jsme obdrželi od organizátorů zavedené brněnské akce Dead Dolls Disco. Páté pokračování DDD se v plánovaném říjnovém termínu neuskuteční. Organizátoři k tomu poskytli následující prohlášení:

"S lítostí musíme oznámit, že se DDD vol.5, které se mělo konat 16.října 2010, ruší. Toto rozhodnutí, které nebylo jednoduché, jsme byli nuceni učinit z důvodu závažných problémů v komunikaci s headlinerem večera a komplikací z tohoto plynoucích. DDD Crew."

Na říjnovém DDD se měla představit britská formace Scary Bitches, doplněná slovenskými The Last Days Of Jesus a tuzemskou formací Phosgene Girls. Další aktivity organizátorského týmu budeme samozřejmě sledovat.

 

ddd logo

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

not funny. not funny at all.
Mě hlavně děsí, že už to zrušili podruhé, což podle me nevěstí nic dobrého. A co vlastně bylo se Scary Bitches za problém? Nechápu proč to neudělali prostě bez ich a museli zrušit celej koncert...
no snad sa to nejak vyvinie a spravite aspon daku riadnu DJ akciu.<br /><br />FULL SUPPORT
oj, tuhle zpravu sem rozhodne cist nechtel. mrzi me to a alespon takto vyjadruji podporu. <br />mozna treba nejaka ta DJ akce neni zas tak spatny napad?
Ale né! Na tohle DDD jsem se strašně těšila, zvlášť na Scary Bitches a LDOJ. Hlavně doufám, že neskončí úplně, je to asi nejlepší akce v Brně ^^
Pridavam se, hrozne me ta mizerie se Scary Bitches mrzi a jeste vic, ze to doslo az sem...DDD pro me ale stale plati za nejlepsi party-atmosferovou akci v Brne a daleko za jeho hranicema :cry:
ach ne:(...já se tak těšila:(((((
))))))':<br />Ale hrozně doufám, že tím DDD neskončí úplně.
To nééééé! Já se tam těšil:-(((( Proč v Brně všechno dobrý musí skončit.
To nemůže být pravda! :cry: Vždyť je to jediná akce v Brně kam chodí kromě fantasáků i normální lidi! :sad:
:cry:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.