Další novinky k letošnímu Prague Gothic Treffen

Už méně než měsíc nás dělí od letošního Prague Gothic Treffen, které se tentokrát uskuteční ve smíchovském klubu GOX v sobotu 14. srpna. Jak už jsme vás informovali před několika týdny, opět pro vás chystáme dvě stage plné renomovaných DJs z ČR i zahraničí a celou akci zahájí odpolední gothic piknik v nedalekém parku Sacré Coeur.

V tuto chvíli je line-up pátého PGT uzavřen. Na úvod musíme prozradit nemilou skutečnost, že Ronny Moorings bohužel nedorazí - důvodem je pracovní vytížení s domovskými Clan of Xymox. Sám Ronny ale vzkázal, že ho jeho neúčast velmi mrzí, omlouvá se a má velký zájem vystoupit na některé z našich dalších akcí. Ale teď už k dalším potvrzeným: Je nám potěšením oznámit dva vystupující z Polska, DJe Woodrafa a DJane Hatshepsut, dlouholeté členy portálu Bat-cave.pl a hybné činitele za akcemi Return To The Batcave, kteří přijedou představit své postpunk/gothabilly/deathrockové sety. Zaručeně nejdál to k nám má ze své domoviny australský DJ Boxer, který se během vyhrazeného času pokusí obsáhnout kompletní žánrové spektrum scény. Běloruskou scénu přijede reprezentovat DJ Knüppel aus dem Sack, od něhož můžete očekávat set experimentální elektroniky s přesahy k industrialu a noise. Sedmnáct let v pražském Radiu 1 a dlouholetá účast v sestavě (Deep) Decline, asi nejpodstatnějšího českého revivalu (nejen) The Cure - taková je vizitka dalšího vystupujícího, DJ Jerryho Žáka. Jeho set bude oscilovat mezi kytarami a electrem převážně z 80.let.

Během večerního programu na PGT bude vyhlášena také tombola. Vaší šancí na výhru bude slosovatelná vstupenka na akci, která vám může zajistit např. volný vstup na čtvrtou Night Side, sedmé pokračování Black Faith Party, páté Dead Dolls Disco, Sanctuary Halloween, společný koncert XIII.století a The House of Usher a řadu dalších cen.

Seznam vystupujících DJs letošního Prague Gothic Treffen:

- DJ Josef Sedloň (Radio 1 - CZ) - electro, EBM

- DJ Woodraf (Return to the Batcave, Bat-cave.pl - PL) - batcave, cold wave, deathrock, post punk, gothic

- DJ Jerry Žák - (80's Party, Radio 1 - CZ) - 80's, electro, gothic

DJane Hatshepsut (Bat-cave.pl - PL) - deathrock, post-punk, wave, gothicpunk

- DJ Boxer (Sin - AUS) - gothic, post punk

- DJ Knüppel aus dem Sack (BY) - EBM, industrial, experimental, noise

- DJ Šony (Batcave Party, batcave.sk - SK) - batcave, new wave, gothic, post punk, deathrock

- DJ Tranzistor (Depressive Disorder, No Name Desire - CZ) - EBM, electro

- DJ Fakír (ghostCafé.cz - CZ) - gothic, post punk, batcave

- DJ Sickness (CZ) - harsh electro, aggrotech, EBM, electro, industrial

Rozpis časů jednotlivých DJs a další info k letošnímu PGT představíme v nebližších dnech. Stay tuned!

 

czs_logo_new

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.