21.6.10: Předprodej vstupenek na festival Night Side spuštěn!

Tuzemští promotéři a pořadatelé se letos s akcemi překonávají. Během uplynulého půlroku zavítalo do Čech hned několik velkých jmen a i následující měsíce slibují pořádný hudební nášup. Po této stezce se vydal i obměnený organizátorský team zavedeného gothic festivalu Night Side. Jeho čtvrté pokračování, které proběhne 10. září v klubu Exit Chmelnice, uvítá na lineupu ne jedno, ale hned dvě velká jména kytarové scény. Pokud sledujete naše stránky, již dávno víte, že se jedná o zasloužilé finské gothic rockery Two Witches a holandskou hvězdu Clan of Xymox.

A protože je lépe nenechat nic náhodě, rozhodli jsme se s notným předstihem spustit předprodej vstupenek na Night Side za speciální cenu 299,- Kč (jako vždy upozorňujeme, že neprodáváme fyzické papírové lístky). Objednávat můžete v sekci Předprodej/Night Side.


Clan of Xymox

Clan of Xymox

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ahoj, můžu se jen zeptat, jak ten předprodej vlastně funguje? Čím se prokážu, když nebudu mít papírový lístek? A dostanu nějakej doklad o zaplacení? Díky:-)
Aneta: Jasně. Předprodej funguje tak, že vyplníš formulář (jméno, email), určíš si variabilní symbol, podle kterého poznáme, že Tvoje platba dorazila (číslo účtu, kam se peníze posílají, je u objednávky) a hned jak se tak stane, dáme Ti vědět, že je vše okay. Tvoje jméno pak bude na seznamu u vstupu, kde ho řekneš, organizátoři si Tě škrtnou, dají Ti razítko/pásku, že jsi zaplatila - a je to ;-) . Snad jsem to vysvětlil srozumitelně...kdyby ne, klidně se ptej :-).
Jo, díky moc, právě jsem si lístky objednala a zaplatila:-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.