10.5.10: Májová Batcave party vás pripraví na Drop Dead Festival

Vzhledem k naší čím dál intenzivnější spolupráci se slovenskými kolegy (za kterou jsme samozřejmě moc a moc rádi) se na našem webu budou čas od času objevovat i slovenské zprávy ze scény. A protože si myslíme, že i přes rozdělení republik patří Slováci stále mezi naše bratry, nenašli jsme důvodu, proč bychom tyto novinky měli překládat do češtiny. Ostatně, slovensky u nás (jak doufáme) stále rozumí drtivá většina populace, a pokud ne, aspoň se pocvičí. Takže nech sa páči!

 

Po mesiaci sa opäť otvárajú brány jaskyne pod Bratislavským hradom a Batcave Party má pre Vás ako vždy niečo špeciálne. Májová edícia prinesie zahraničných hostí v podaní djskej trojky z Drop Dead Festivalu.


Drop Dead Festival je pôvodom americký festival, ktorý sa odlišuje od ostatných veľkých festivalov predovšetkým selekciou hudobných skupín. Podporujúc hlavne death rock, art punk, mutant disco, žánre, ktoré by ste pokope len darmo hľadali na iných festivaloch. Po niekoľkých ročníkoch sa Drop Dead presunul do Európy, aby infikoval aj náš kontinent. Po Prahe a Lisabone sa tento rok presúva do Vilniusu, hlavného mesta Litvy, kde sa predstavia Sex Gang Children, Specimen, Zounds, Stereo Total, Inca Babies, Noblesse Oblige, The Last Days Of Jesus a množstvo ďalších. Ešte pred tým však hlavní organizátori a Dji festivalu zavítajú na Batcave Party, aby nám priblížili atmosféru Drop Deadu.


Gothic, death rock, post punk, cold wave, electro, batcave beats, minimal a iné mutácie. Očakávajte neočakávané!


DJs:

Polina Y (Drop Dead Festival / US)

Daniel Triangle (Mutant Transmissions / US)

It Sicko (Gothic Pogo / DE)

mary0 & Marklyn (rezidenti Batcave Party)


www.subclub.sk

www.myspace.com/batcavesk

www.dropdeadfestival.com

 

Batcave_Party_-_Drop_Dead_2010

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.