=UKONČENO= Soutěž o dva volné vstupy na 10. Electro Prague Festival

A je to tady! Už tuto sobotu 8. května se v pražském prostoru Abaton uskuteční zřejmě nejočekávanější elektronická akce tohoto roku, jubilejní desáté pokračování Electro Prague Festivalu, které přivítá hned dvě prvoligové zahraniční formace - německé In Strict Confidence a mexickou úderku Rabia Sorda. Sestavu vystupujících doplní tuzemská muzikantská smetánka : Dámská dark electro formace LateXjesuS, brněnský EBM projekt Depressive Disorder a šumperští electro/industriální bohatýři Akimbo. Vstupenky na tuto akci můžete stále nakupovat v našem exkluzivním předprodeji za zvýhodněnou cenu 440,- Kč až do čtvrtka 6. května.


I na tuto akci se můžete podívat zcela zdarma, pokud budete mít štěstí při losování a správně odpovíte na následující soutěžní otázku :

 

Jak se jmenuje aktuální album In Strict Confidence ?

 

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do pátečního poledne (pátek 7.května do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "EPF 10". Výherce zveřejníme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

nejočekávanější elektronická akce tohoto roku uh uh uh :-x

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.