Front 242

Front 242 PostDnes se v Retru podíváme na osmnáct let starý rozhovor s Patrickem Codenysem z Front 242, uskutečněný po pražském koncertě 28. května 1992 pro časopis Post.







 

Zdroj: Persefona a Vanessa (díky!!!)

Opakování, matka moudrosti - jak už sám název "Retro" napovídá, v této rubrice oprašujeme opravdové lahůdky s gothic příchutí, posbírané ze stařičkých tištěných hudebních (i jiných) magazínů, zavátých neúprosným nánosem času, které po letech znovu opucujeme, vypulírujeme a vrátíme do oběhu. Důvodem pro toto počínání je zaprvé snaha o zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), zadruhé abyste věděli, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety a měli srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo, a zatřetí protože tyto články mívají i po tak dlouhé době jistou informační hodnotu.

Podílet na obsahu této rubriky se samozřejmě můžete i vy, takže pokud máte někde na půdě, ve starém harampádí, pod postelí nebo pilinami s morčetem podobné časopisy se souvisejícími články, které byste byli ochotní nascanovat (případně zapůjčit k nascanování) a dát našim čtenářům k disposici skrze CZ Sanctuary, ozvěte se, prosím, na mail redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme!

Front 242
Napsal: David Berdych, Martin Skřivan
Médium: Post - Praha Londýn (leden 1992, číslo 1, s. 28-31)

Klikněte pro zvětšeníKlikněte pro zvětšení
Klikněte pro zvětšeníKlikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

POST uchovávám doma jako jedinečný klenot.
qwiff: No tak pokud tahle pokladnice vydá další klenoty a bude vůle se o ně podělit s dalšími čtenáři, budeme jen rádi! ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.