Postapo Party Vol. 3 klepe na vrata bunkru

postapo_party3_smlV sobotu 27. února opět ozáří protiatomový kryt Parukářka postapokalyptická atmosféra, zneklidňující projekce a tvrdá alternativní elektronika.










 

Když se radioaktivní prach usadil a švábi konečně mohli vylézt na žárem spečené kameny, uslyšeli hluk, který jako by vycházel ze samotného nitra zjizvené země – to poslední skupinka přeživších oslavovala v podzemním krytu život.

Na počátku byla otázka členů Sanctuary.cz a nadšenců ze Skonu: „Jak se asi baví lidé, kteří přežili jadernou apokalypsu, bezpečně ukrytí ve svých vaultech?“. Vidina se začala rýsovat rychle, a jelikož je nejlepším ověřením teorie praktický pokus, vznikl před dvěma lety první experiment. Tato iniciace spustila řetězovou reakci tématických večerů, nazvaných prostě „Postapo Party“, jejíž třetí pokračování láká do temných útrob podzemního úkrytu Parukářka všechny příznivce tématiky světa po zničující nukleární katastrofě a fanoušky nekompromisní elektronické hudby.

Jelikož se pořadatelský tým snaží držet své filosofie „každá party musí být o něco lepší, než ta předchozí“, podřídili této myšlence i „Postapo Party Vol. 3“. Proto se bude tento večírek vůbec poprvé konat o víkendu, v sobotu 27. února a seznam krotitelů hudby se podstatně rozšíří. Tradiční Sanctuary.cz DJs tentokráte doplní vzácní hosté, kteří se přijedou o své harsh/dark/electro/ambient/powernoise/aggrotech/EBM/industruální vize podělit hned z několika enkláv. Jako zástupce epicentra zahraje náčelník roztančených Tear, DJ Zdeněk Vovesný, následovaný reprezentantem druhého bezpečnostního okruhu, brněnským residentem DJem Sicknessem. Jako vyslanec nově vzniklé Jihoevropské konfederace dorazí španělský DJ Carlos Gott, který to svými dvěmi odlišnými sety zkusí na návštěvníky „po dobrém i po zlém“.

Opět se můžete těšit na progresivní hluk zuřící války, mrtvolný darkambientní klid vyprahlé pustiny, či ponurou poctu životu lomozící chladnými tanečními beaty robotických profesorů a odkazů předapokalyptické autonomie Cold Meat Industry.

A co by to bylo za postapokalyptickou party bez tradičního obrazového doprovodu? Bez dobrých rad pro případ jaderné hrozby? Bez propagandistických snímků posledních padesáti let minulého tisíciletí a apokalyptického teroru? Není třeba panikařit, ani tentokráte nebudou účastníci silného vizuálu ušetřeni.

Strach z nákazy a mutace v hlubinách vaultu (díky speciálně vyvinutému desinfekčnímu dýmu a bakterie ničícímu záření) sice mít nemusíte, přesto všechny zodpovědné návštěvníky nabádáme, aby situaci nepodcenili a dostavili se pokud možno v bezpečných oblecích, vhodných pro průchod venkovní radiací. Ti, kteří myslí na zdraví a životy ostatních, samozřejmě budou (alespoň symbolicky) odměněni (inspirací budiž například fotoreporty z minulého ročníku).

Ocelová vrata žižkovského bunkru již potřetí lákají ke vstupu do jiného světa padesát metrů pod zemským povrchem a volání tísnivé atmosféry podzemních prostor civilní obrany v kombinaci s hudbou, vizuálem a obleky spoluúčastníků je snadné podlehnout. Na všechny podobné zážitkové gurmány se už teď těšíme!

Postapo Party Vol. 3 - DJ Carlos Gott (E), DJ Sickness, DJ Zdeněk Vovesný, Sanctuary.cz DJs
27. února 2010 (start 20:00)
Praha, bunkr Parukářka (vrch Svatého Kříže)
Vstup: 50,- Kč (návštěvníci v kostýmu dárek zdarma)

PostapoParty Vol. 3

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jdu! :woohoo:
A mate nejake typy co na sebe? jako gasmasky a tak? Vypada to lakave :confused:
Missha: Pro částečnou inspiraci vede z článku odkaz na fotogalerii z minulého ročníku ;-). Ale jinak děkujeme, a to teprve jak to vypadá lákavě na místě, se všemi těmi projekcemi a efekty! :-) Ale tak abych Ti odpověděl - fantasii se meze nekladou, můžeš to pojmout třeba ryze postapokaplypticky (gasmasky, věci z armyshopů nebo obchodů s ochrannými pracovními pomůckami), naprosto v pořádku jsou i tradiční dark/electro modely (PVC, latex) tak nějak tuším letos i trochu steampunku, který podle mého taky dobře zapadne. Nejčastěji jsou ale stejně k vidění kombinace výše zmíněného a věříme, že opravdoví kreativci nás opět překvapí něčím novým (třeba kombinací "tradičního" gothic oblečení a různých prvků vytvářejících živočišný druh "postapocalyptic goth"). Jo, těším se B)
škoda, že sem si nestihl udělat tu gaussovku:D
kruno: No tak holt příště, já doufám, že to není poslední Postapo party :lol:
Paradni akce! Uz se tesim na dalsi volume:-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.