Vic Anselmo v klubu Exit Chmelnice

Vic AnselmoPokud vám na letošní Castle party uniklo vystoupení "litevské Emilie Autumn" Vic Anselmo, můžete svou chybu napravit v pondělí 26. října 2009 v klubu Exit Chmelnice.






Vic Anselmo je talentovaná zpěvačka s překrásným hlasem a také invenční skladatelka, plná emocí, jejíž široké spektrum hudebních prvků vytvořilo jedinečný rukopis při skládání hudby. Tvorba Anselmo zní s nadsázkou jako soundtrack ke snům - velmi citlivé a dynamické skladby, plné kontrastů a zvukové rozmanitosti, jsou okořeněny působivou image na podiu. Není proto divu, že je Vic první dámou litevské potemnělé alternativy, která se prosadila i za hranicemi baltských států.

Debutové album "Trapped in a Dream" vyšlo v Evropě pod hlavičkou německé vydavatelské fírmy Omniamedia v říjnu minulého roku.  Vic Anselmo rovněž vystupovala na renomovaných evropských koncertech a festivalech, zaznamenat jste jí mohli i na letošní Castle Party v polském Bołkově, zahrála si i po boku známých umělců a kapel jako jsou Wayne Hussey (The Mission), Emilie Autumn, Tito & Tarantula, a podobně.



Vic Anselmo - Deadman Walks (live at Castle Party 2009)


O tvorbě této dámy se pochvalně vyjadřují i tématická média - za zmínku stojí například hodnocení "Newcomer of The Month" v časopise Orkus 10/2008, zaměřeného na gotickou a alternativní scénu. Dobře si však vedla deska "Trapped in a Dream" i v celé řadě dalších - Gothic 9. 5/10, Rockoon 5/6, WestZeit 5/5.

Jako předskok Vic Anselmo vystoupí metal/rocková formace Preludium a alternativci Jiříkovo vidění.

Vic Anselmo (LT), Preludium, Jiříkovo vidění
26. října 2009 (20:00)
Praha, Exit Chmelnice (Koněvova)
Vstup: 170,- předprodej / 200,- na místě

Klikněte pro zvětšení

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.