4.10.09: Druhý román Nicka Cavea je na světě

Dlouhých dvacet let museli fanoušci svérázného zpěváka, skladatele, scénáristy a spisovatele Nicka Cavea čekat na jeho novou knihu. První román "A uzřela oslice anděla" z roku 1989 byl veřejností přijat nadšeně, a není tak divu, že je i novinka "The Death of Bunny Munro" v hledáčku čtenářů po celém světě. Hlavní postavou románu je sukničkář a alkoholik Bunny Munro, který se po sebevraždě své ženy vydává se svým synem na podivnou cestu do Brightonu. Nad městem však visí hrozivý přízrak masového vraha.

Irvine Welsh o "The Death of Bunny Munro" napsal: " Zavřete Cormaca MCCarthyho, Franze Kafku a Bennyho Hilla do brightonského pensionu u moře, a mohli by přijít s něčím, jako je Bunny Munro. Toto poutavé čtení oplývá typickými znaky Nicka Cavea - horrorem a lidstvím, často skrytém v dovádivém, hravém skotačení""

Kniha je k dispozici i ve formátu audio, nebo e-book. Ukázky Nicka Cavea čtoucího úryvky z knihy najdete přímo na stránkách http://www.thedeathofbunnymunro.com/videos.html

 

The Death of Bunny Munro

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

u nás vyšla 1.10., už sem hrdý majitel =) předešlý román "A uzřela oslice anděla" byl vskutku neuvěřitelný... Zajda Munroe sice není tak ponurý a depresivní jako Oslice, ale je o to více obscénní a perverzní :evil:
Hehe, to jsi rychlej B) Nicméně podle popisu to vypadá, že knihu celkem doporučuješ :lol:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.