5.9.09: Depressive Disorder rozšiřují sestavu

Jak už jsme vás informovali zde, v brněnské EBM úderce Depressive Disorder dochází ke změnám v obsazení. Z kapely ale neodchází nikdo, naopak se sestava rozšiřuje na pět členů. Frontman Patrik k tomu říká: "Po natočení alba The Chronicle of Fear nám bylo jasný, že se na koncertech už bez kytary neobejdeme. Olas, který nám kytary nahrával souhlasil, že by s námi pokračoval dál a zároveň v té době, po 13-ti letech, skončila kapela Rhodian, ve které Olda skládal a hrál na kytaru. Dohodli jsme se, že bysme mohli vyzkoušet spojení Rhodian a Depressive Disorder s tím, že budeme pokračovat pod hlavičkou DD. Takže k aktuální sestavě přibyl Olas - kytara, Marek - basa, Pedro - bicí."

Kapela se nyní v novém složení vrhla na skládání nového materiálu, aby jej mohla v co nebližší době předvést i naživo. "Začali jsme zkoušet a zároveň pracovat na nových skladbách. Rádi bychom se na konci roku, nebo na začátku příštího roku objevili na pódiích. Uvidíme, jak rychle to půjde, pokud bude všechno klapat, tak na koncertě představíme nové skladby + samozřejmě skladby z The Chronicle of Fear i starší tracky v novém kabátě."

Depressive Disorder aktuálně pracují také na remixech pro kapely Endless Sunder a Subdivision. CZ Sanctuary pro vás připravuje obsáhlý rozhovor ve kterém vyzpovídáme jak původní, tak i nově příchozí členy DD. Stay Tuned!

 

pata

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.