31.7.09: Zeptejte se Olliho Wisdoma ze Specimen!

Když se řekne jméno Olli Wisdom, zasvěcení okamžitě odpoví: Zpěvák legendárních Specimen, zakladatel a provozovatel ještě legendárnějšího londýnského klubu Batcave. Jsme proto velmi rádi, že se nám podařilo, jako vůbec prvnímu médiu v ČR, prokousat až přímo k tomuto chlapíkovi, a domluvit s ním telefonický rozhovor - a ptát se můžete i vy!

Do pondělního poledne (3.srpna) pište do komentářů pod článkem návrhy dotazů na Olliho Wisdoma. Hotové interview můžete očekávat v následujících týdnech.

 

olli_wisdom

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ja bych se s dovolenim rad zeptal - proc se nikdo nechce ptat Specimen? :lol:
Byl Ollieho vzor Frank a Furter z filmu Rocky horror picture show nebo je podoba se sladkým trassexuálním transvestitou čistě náhodná?:-)
Tak ja taky vyplodim neco kloudnejsiho konecne..treba se neco pouzije: 1) Narozdíl od ostatních osobností, které stály u vzrodu nějakého hudebního/kulturního směru jsi pionýrem rovnou u dvou...u gotické a psychtrance scény - jak se vyvíjel tvůj vztah k oběma z nich a pokud, jak se prolínají? 2) Chodí na parties se Space Tribem i lidi z gotické scény? 3) Kromě psychedelické hudby prezentuješ na webu také dost originální oblečení - dá se říct, že obě scény, ve kterých ses pohyboval se na extravagantní módu zaměřují stejně? ...4) Přemýšlel jsi někdy o tom zahrát si jako DJ i tady v Praze? ...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.