3.7.09: Turbonegro zahrají v Praze!

Sobota 15.8.2009 PALÁC AKROPOLIS

Kubelíkova 27, Praha 3, www.palacakropolis.cz

 

 

TURBONEGRO (Oslo, Norway)

www.turbonegro.com

www.myspace.com/turbonegro

 

Kultovní norská death-punková kapela konečně po mnoha letech opět v Čechách! Jejich geniální mix hard coru, metalu, punku a glam rocku, spolu s hodně specifickou image a vyhlášenou divokou pódiovou show, dokázali vytvořit živoucí legendu, punkovou "sektu" pravověrných fanoušků po celém světě, takzvané Turbojugend. Kapela s několika přestávkami funguje od roku 1989, vydali 8 studiových alb a nespočet singlů, živáků, kompilací i DVD. Desky jako "Ass Cobra" (1996), Apocalypse Dudes (1998) či Scandinavian Leather (2003) jsou dnes již klasikou a stále vyhledávaným zbožím. Nenechte si ujít velmi prestižní hudební událost punk rockové scény 15.srpna v žižkovské Akropoli, na tuto akci jistě nezapomenete!

 

FLAMING COCKS (Prague, CZ)

www.myspace.com/flamingcocks

www.bandzone.cz/flamingcocks

 

Dravý kvintet Flaming Cocks se vrací na pódium, aby svým předskokanstvím poctil jednu z největších kapel rockové scény. Vliv kapel, jako jsou právě Turbonegro, Misfits, Ramones, Motörhead, nebo Elvise Presley, se podepsal na stylu této pražské party. Mísí se zde punková hravost a hardcorová údernost. Obojí je pak zahaleno do rock'n'rollového hávu a podtrženo klasickým kontrabasem. Svým turborock'n'rollem Flaming Cocks těšili návštěvníky klubů, hospod a festivalů po celých pět let své existence, až do svého rozpadu v únoru 2008. Jejich vystoupení v Akropoli není comebackem, ale vzdáním holdu kapele, která je ovlivnila víc než kdokoliv jiný.

 

Start 19:00

Předprodej 480,- Kč na www.ticketstream.cz

Předprodej 460,- Kč Emergency shop (Chvalova 8, Praha 3), Rocksters (Karlova 25, Praha 1), Maximum Underground (Jilská 22, Praha 1 & Josefská 8, Brno)

Na místě 550,- Kč

 

turbonegro_poster_web

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.