21.4.09: Pražský koncert Nine Inch Nails potvrzen!

Nine Inch Nails se po dvou letech vrátí do Prahy! Zpráva, kterou jsme jako první z českých médií přinesli na našem webu (čtěte zde), se stává realitou. Nine Inch Nails vystoupí 24.června v pražské O2 aréně, cena vstupenek se bude pohybovat v rozmezí 690 - 1090 Kč.

 

nine inch nails - concert

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jo, to je super zpráva...jen asi budu muset vymyslet nějakej stroj na tištění peněz, jinak ještě pár takovejchhle "povinnejch" koncertů a nezbyde mi než místo večeře okusovat kameny :unsure: :silly: :D
nápodobně , by jsme mohli do nějakýho společnýho S.R.O.čka a rozmnožovat to hromadně , po Blackfieldu a dvou následně po sobě jdoucích DM koncertech a navíc před pražským DM koncertem to bude záhul finančně i fyzicky..<br />nu což, žijeme jen jednou, v červnu to vypadá opět na pěkný hudební blbákov :lol:
No to je nápad "Penězokazci, s. r. o." - jen nevim, jak dlouho by to fungovalo :D Ale jako když se na to člověk podívá beze srandy, tak nás čeká fakt záhul - na druhou stranu máš recht, žijeme jenom jednou - paaaaaaaaaaaaarty :D :D A WGT se dá užít i o rohlících s paštikou, ne? B)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.