15.4.09: Smutný konec jedné klubové legendy?

Rock Café vždy bylo ozdobou pražské klubové scény, v jehož prostorách bezpočetněkrát nalezly útočiště nejen nejrůznější potemnělí interpreti (za poslední rok třeba The Crüxshadows, Deep Eynde, The Last Days of Jesus), ale i celé festivaly (namátkou jmenujme například první Night Side, Prague Apocalyptical Evening, Drop Dead Festival, Dark Live Fest a podobně). Zkrátka, Rock Café bylo pro promotéry vždy místem, kam se nemuseli stydět vzít téměř jakoukoliv velkou kapelu ze zahraničí. Po neuvěřitelných 19 letech fungování však dostal tento prostor doslova ránu kanónem do zad a ze stále bouřlivějších mračen nakonec vyšlehl ničivý blesk:

Zdroj: Rock Café

Špatné zprávy - Rock Café počínaje 15. 4. 2009 ruší veškeré hudební produkce!!!

Bohužel Vám musíme oznámit, že na základě rozhodnutí Městské části Praha 1 jsme počínaje dnešním dnem nuceni zrušit veškeré hudební produkce! Ostatní program (divadla, kina) a provoz hlavního sálu Rock Café zůstává beze změn, o dalším vývoji situace a budoucnosti hudební části klubu Rock Café Vás budeme průběžně informovat.

Vstupenky z předprodejů Rock Café a sítě Ticketstram vracejte v místě zakoupení.

Děkujeme za pochopení, Vaše Rock Café


O pozadí celé věci se prozatím tajuplně mlčí, a tak můžeme jen doufat, že se situace co nejdříve vyřeší a budeme moci v tomto báječném klubu opět rozeznít (nejen) temné stránky hudby. Naděje umírá poslední, a tak ze všech sil držíme Rock Café palce.

Rock Café

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tohle je hodne moc smutna zprava :sad:

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.