25.3.09: Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na radiu Wave?

Sedmatřicátý díl pořadu Dark Wave bude věnovám především absolutní legendě gothic rocku The Sisters of Mercy, která se příští středu ukáže na speciálním klubovém koncertu v pražském divadle Archa. Znalec Andrewa Eldritche a spol., DJ Nephilim, představí "Milosrdné sestry" v obsáhlém medailonu plném exkluzivních i raritních verzí oblíbených hitovek. Celý elaborát bude korunován soutěží o dva vstupy, která proběhne během pořadu. Krom hlavního menu vám naservírujeme ještě novinky z dílen Nine Inch Nails, Caisaron, Die Perlen, nebo Oil10, pustíme vám ukázky z nových desek Oomph!, Feeding Fingers, Entertainment a Heavy-Current a krom koncertu The Sisters of Mercy vás pozveme na vystoupení The Holy Kiss a také na řadu stylových parties nejen v hlavním městě. To vše a mnohem více se dozvíte ve dvouhodinovce Dark Wave, kterou radio Wave vysílá jako vždy ve středu od 22 hodin.

Dark Wave (http://www.rozhlas.cz/radiowave/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Český rozhlas - Radio Wave ho vysílá každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout na www.myspace.com/darkwavecz.

Živé vysílání radia Wave můžete na internetu naladit zde.

 

darkwave - logo

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

No teraz vas pocuvam poprve ale chvalim, aj ked teda sisters special, co je v poho, ale som zvedavy aj na dalsie relacie takze stredu nezabudnem B)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.