Připravte se na Noc plnou hříchů

Sinfull Night 6V neděli 29. března 2009 proběhne ve smíchovském klubu Bunkr "Noc plná hříchů", na které můžete vidět hned tři hosty, včetně brazilských Az Diabatz a dnes již legendu psychobilly Frantic Flinstones.






 

 

Frantic Flintstones

Kapela vznikla už v roce 1986, kdy v říjnu vystoupili poprvé na Reading University Party. Jejich první oficiální náhrávkou bylo dnes kultovní EP "Bedrock" u Raucous Records, nedlouho po prvním singlu následovalo první dlouhohrající album "Nightmare on Nervous", které vyšlo u Nervous Records. Následovala téměř nekonečná řada nahrávek prozatím končící albem "Legendary Mushroom Sessions" (2005) a EPčkem "California Earthquake" (2007). Tato legendární partička navštívila Prahu naposledy před dvěma lety.

Az Diabatz

Kapela vznikla v roce 2006, a díky prvnímu vystoupení na legendárním Psychobilly Meetingu ve Španělsku, si jich všiml známý veterán scény Mark Burger (bubeník 69Beavershot a Triple Dynamite, mimo jiné). V Rotterdamu pak spolu natočili debutové album těchto koček z Curitiby s názvem "Riding Through The Devil´s Hill", které obsahuje i 4 songy z debutového EP "Witches Stomp". Přijít na show As Diabatz znamená vidět holky brousit své  nástroje rychleji než jakou rychlostí padají meteory. The Cramps můžou tvrdit, že všechny ženy jsou špatné, ale některé se Vám přinesou na zlatém podnosu v podobě burákového másla na banánovém toustu. Ukousněte si královského sousta!!!

Graveyard Johnnys

Z nejpropadlejší, nejtemnější hlubiny jižního Walesu přijíždí další britský zástupce - rocka/psychobilly surf band, který jakoby měl návod, jak z něčeho vyčpělého vytvořit něco čerstvého, co nenudí. Právě tím, že byli členové této partičky znuděni skonem kapel, které vypadaly a zněly jako z období 50. let, rozhodli se chlapci vykopat tu starou shnilou mrtvolu, proplácnout ji přes mordu a naočkovat ji nějakým životem tak, že snad přežije i v 21. století...

Na začátek se představí nová pražská "darkbilly" formace Cornish Ducks - první veřejné vystoupení!

Sinfull Night vol. VI - Frantic Flintstones (UK), Az Diabatz (BRA), Graveyard Johnnys (UK), Cornish Ducks (CZ)
29.  března 2009 (19:00)
Praha, Bunkr Rock Club (Nádražní 76)
Vstup: 200,- Kč (předprodej v Lucky Hazzard) / 250,- Kč na místě

 

SInfull Night 6

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.