14.3.09: Jesus on Extasy zveřejnili prohlášení o stavu kapely

Jesus on Extasy nejsou mrtví - naopak přivítali nového bubeníka. Aby ukončili šíření drbů ohledně rozpadu, zveřejnil soubor na svém blogu následující prohlášení:

"BJ, náš dlouholetý bubeník, si hodně ošklivě poranil rameno a vypadalo to, že už nikdy nebude znovu hrát na bicí. Ale - jelikož je původně kytarista a basák - nechtěl opustit skupinu (a my bychom ho nepustili, ani kdyby chtěl) , tak posílil Joea na basu. Teď stojí v první řadě a přání mnoha dívek, aby mohly vidět BJe v celé kráse, bude splněno.

Možná se ptáte:'A kdo teď bubnuje?' Během posledních let jsme několikrát potkali chlapíka jménem Dino. Býval naším sousedem ve zkušebně a vždycky jsme byli ohromeni jeho bubenickým uměním. Proto jsme se ho zeptali, jestli by s námi nechtěl hrát a byli jsme moc rádi, když Dino řekl 'Yes, Ma'am!' Brzy ho poznáte, zatím jsme nafotili nějaké fotky, které dáme v nejbližších dnech na web. Zbývá jen říct: VÍTEJ NA PALUBĚ, DINO!

Po prvních zkouškách řekl Dorian jen 'fucking hell'.. kapela nikdy nezněla takhle dobře. Takže čerství, znovuzrození a znovu motivovaní Jesus on Extasy vás dostanou! Pokud chcete vidět živou premiéru nových Jesus on Extasy, nenechte si ujít koncert v Kolíně nad Rýnem 20.března v Essigfabrik! Věřte nám: Takhle jste nás ještě neviděli!"

jesus on extasy

zdroj: Side-Line.com (Jesus on Extasy issues statement about band status).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.