20.2.09: Gothminister a Das Ich se vydají na společné turné

Skupiny Gothminister a Das Ich jsme mohli mnohokrát vidět na jednom pódiu. Tyto spřízněné kapely nyní oznámily společné turné s názvem "Happiness with Cannibals", které během letošního dubna a května zasáhne Rakousko, Německo a Velkou Británii. Českým fanouškům se nejvíce přiblíží 1.dubna (Vídeň) a 2.dubna (Lipsko). Kompletní seznam koncertů naleznete na jejich MySpace profilech.

gothminister - das ich

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Uááááááááááááááá proč?!?! Proč? ??! S Das Ich se nešťastnými náhodami míjím už tolik let, a když jsou konečně aspoň ve Vídni, musi se to křížit se Sisters....neuměj to plánovat pořádně, nebo co? :o :sad: :dry: :D Leda jet do Lipska a nějak to tam přečkat až do WGT B)
taky mě to štve , po tom loňským Warszavským koncertě je toužím slyšet znova a znova . <br />A nebo počkat do září a dát si je na Nocturnal Culture Night v Lipsku ( 5.9 ) <br />http://www.nocturnal-culture-night.de<br />( což mě při sestavě kapel která tam letos je příjde docela lákavé )
co rici.. snad jen smula :o
kde na to má člověk brát furt prachy? teď jsem se vyčerpal nákupem letenek a vstupenek na Londýnskej koncert Combichrist :-/

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.