18.2.09: Clan Of Xymox odcházejí od Pandaimonium Records

Po téměř 14 letech, pěti studiových deskách, jednom živém albu, jednom remixovém albu, DVD setu, bestofce a řadě singlů se Clan of Xymox a Pandaimonium Records rozhodli jít každý svou cestou. Rozchod proběhl ve velmi dobré atmosféře.

Ronny k tomu říká: "Vždycky bylo skvělé pracovat s Pandaimonium Records, Steph zůstane vždycky mým drahým přítelem. Jen prostě nastal čas na změnu." Steph k tomu dodává: "S Ronnym to byly skvělé časy a vážím si jeho důvěry a přátelství za uplynulá léta. A i když se říká 'neměňte vítězný tým', říká se také 'jedinou konstantní věcí je změna'. Načasování nemohlo být lepší. Pandaimonium je připraveno na nový start, zatímco Ronny připravuje skvělé album. Hodně štěstí, můj příteli."

Nová deska Clan of Xymox vyjde v srpnu 2009 na značkách Trisol Records a Metropolis Records. Dosavadní katalog zůstává u Pandaimonium Records.

 

Seznam potvrzených koncertů Clan of Xymox:

21.2. Beograd, Dom Omladine (SRB)

11.3. Lima, Discoteca Voce (PE)

 3.4. Tampere, Yo-Talo (FIN)

13.4. Coesfeld, Fabrik (DE)

25.4. Warszawa, Proxima (PL)

30.5. Leipzig, Wave Gotik Treffen - parkbühne (DE)

11.7. Bargenstedt, Dungeon Open Air Festival (DE)

9.10. Heerlen, Nieuwe Nor (NL)

10.10. Leiden, L.V.C. (NL)

clan of xymox - band

 

zdroj: Gothtronic.com (CLAN OF XYMOX Leaves Pandaimonium for Trisol).

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nová deska Clan of Xymox....sakra...jedno z mých osobních očekávání roku...snad nebudu zklamanej...ne, to zkrátka nejde :silly: Eh....pardon, už se nemůžu dočkat CoX live na WGTčku :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.