8.1.09: Skeletal Family finišují s novým albem

Skeletal Family hodlají do konce ledna dokončit album s pracovním názvem "Love, Hope And Despair". Práci na desce přerušilo neplánované uzavření nahrávacího studia, kde Britové desku připravovali.
Skupina se také objeví na připravovaném Old Skull Festivalu, který proběhne 28.února v klubu No Mercy ve Warszavě. Společně s nimi zde zahrají i jejich krajané Ausgang, slovenští The Last Days Of Jesus a polská formace Miguel And The Living Dead. Více informací najdete přímo na stránkách klubu nebo na MySpace profilu skupiny.
old skull

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

[quote name="Samgarr"]co takhle udelat vylet? :-D[/quote]<br /><br />Já jsem pro. Jen je třeba zjistit podrobnosti, protože na stránkách klubu píší, že je volnej vstup, čímž by tam bylo zřejmě narváno. Nerad bych strávil sobotní večer před klubem ve Varšavě B)
co takhle udelat vylet? :-D
Ja budu asi v ty Vidni čeče...ale uvidim jaky dny presne, tahle akce vypada fakt zatracene lakave :woohoo:
Sakris, tohle vypada jako zatracene dobra akce...Skeletal Family jsem vzdycky chtel stihnout nazivo :whistle: ...ale v tom terminu budu pravdepodobne poznavat scenu u jiznich sousedu :Pinch:
Taky mě to zaujalo, Skeletal Family budou naživo asi mazec...
To ani já ne, ale party to bude asi náramná...výlet zní dobře! :-)
Ano,zajímavá akcička Skeletal Family,stojí za hřích :woohoo: Faktem,ale i je,že jsem kdysi ve Varšavě to je teda už dávno, na nějakém death festu ztvrdnul taky venku,takže raděj už volím bližší akce.Ale jak říkám prima koncert.Miguelové stále hrají,já jsem myslel ,že skončili,Ti jsou taky mazaňí polšťí :P dethrokeříci
Já jsem si to právě myslel taky, že Miguelové už nehrajou,...zajímavé...ael tak asi se zase dali dohromady...a to je dobře... Postcards from Hell je celkem fajn deska:-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.