Kultovní The Sisters Of Mercy připravili pro Prahu klubový koncert

Klikněte
Jedna čerstvá, ještě horká a skvělá zpráva, se kterou prostě nemůžeme čekat...








Zdroj: Charm Music, Pavel Zelinka

O kultovní britské kapele The Sisters Of Mercy není třeba na stránkách CzS příliš diskutovat. Zpráva o tom, že vystoupí 1. dubna 2009 v pražském Divadle Archa je jasnou bombou maximální průraznosti. "Půjde o ojedinělý klubový koncert, který má ve srovnání s předcházejícími tuzemskými vystoupeními této legendy velmi omezenou kapacitu," říká Borek Jiřík z pořádající agentury Charm Music. V České republice vystoupily "Milosrdné sestry" zatím třikrát, naposledy v roce 2005 na festivalu Love Planet.

Vzhledem k tomu, že poslední klubový koncert proběhl v roce 2000, je třeba Milosrdným sestřičkám věnovat maximální pozornost. V našem kalendáři už můžete najít termín 28. 2. 09 jejich Drážďanského gigu, Praha je ale Praha, co si budeme povídat. V současné době se Andrew Eldritch a spol. pohybují na turné po Spojených státech, od konce února se celá smečka přemisťuje na evropská podia a postupně obrazí Belgii, Holandsko, Německo, Rakousko, Francii, Itálii a Španělsko. To hlásají oficiální stránky http://san.sanctuary.cz/www.the-sisters-of-mercy.com. My pro vás ale vyčmuchali pokračování turné, které, bohudík, tentokrát nevynechává ani Čechy. Máme před sebou téměř půl roku čekání, které si můžeme zkrátit třeba čerstvým rozhovorem s kytaristou kapely Ben Christem. Ten sice šumy okolo případné nové desky prozatím kategoricky odmítl, na konci ale připustil, že se přeci jen něco kuchtí...

Diskografie:

1985 - First And Last And Always
1987 - Floodland
1990 - Vision Thing
1992 - Some Girls Wander By Mistake
1993 - A Slight Case Of Overbombing

A závěr to nejdůležitější: Vstupenky jsou k dostání od 20. listopadu v pokladně Divadla Archa za 1.090 Kč a v sítích Ticketpro a Ticketportal za 1.199 Kč včetně poplatku. Více info na http://san.sanctuary.cz/www.archatheatre.cz a na http://san.sanctuary.cz/www.charmmusic.cz.

The Sisters of Mercy (UK)
1. dubna 2009, 20:00
Praha, Divadlo Archa (Na Poříčí 26)
Vstup: předprodej 1.090,- Kč (Divadlo Archa) / 1.199,- Kč (Ticketpro, Ticketportal)

!!!OMEZENÁ KAPACITA!!!

The Sisters of Mercy - This Corrosion

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Tak to je masakr...vsadim se, ze vstupenky uz nejsou :D
luxusní zpráva která nemá chybu ,tajně jsem doufala... :-) :-) :-) :-) :-) :-)
[2] To já taky, takže pokud někdo nevíte, co mi dát k Vánocům.... :-D :-D :-D
[1] Tak lupeny ještě jsou, ale obávám se, že jejich dostupnost se bude počítat spíš v řádu hodin, než dní.
Hurá, tak ejslti jeste jsou - pridavam se do ty kategorie KDYBYSTE NEVEDELI CO K VANOCUM :D
Kua, 1200 :/<br />Tak se připojuji k těm co by si lístek přáli k Vánocům:P
[3] tak koupime kazdej jednu vstupenku a vzajemne si je nadelime :-):-) <br />aby jsme z toho meli radostnejsi pocit...:-)<br />zjo fakt si myslite ze se po vstupenkach tak zaprasi ?<br />Ale ta Archa me fakt potesila neuveritelne
mno tak kdyby nekdo joo nevedel co s penezma tak mi jeden taky muze vzit... 8-)
Sakra to je teda pořádná pálka, asi začnu prodávat orgány :-(
Ano,je to příjemná zpráva.Nicméně jsem živě Sisters... viděl už třikrát,takže mě to nešokuje ;-)Ale pokud budou lístky,rád dojedu,vždyť vidět "nevidět" Eldritche v tradiční mlze je zážitek....Na jednom koncertu jsem viděl jen brýle 8-) ale byl vynikající...jako vždy... :-)
muhehe tak už mám lístek muhehe :-D
Oooou... viděla jsem naživo zatím jednou, ale ráda si to zopakuju... <br />*škodolibě se tlemí* Ach jo, když vidíjm tu cenu, jsem ráda za známosti u Ticketpra... <br />(Ale když už jde o ty Vánoce... nechci být náročná, ale nechcete mi někdo přivézt Bowieho?) :D
[12] Na Bowieho se stavim do fronty =D
[13]Ano,rozhodně souhlasím miluji Davida Bowieho,člověk který stál i u zrodu glam rocku,scifi rocku,byl vzorem i pro Petera Murphyho (Bauhaus) a tisíce dalších.Bowieho můžou poslouchat lidi co maj rádi pop,gothici i metalisti...Mám rád veškeré jeho etapy,přesto období Outside 1995 je fenomenální,jemně psychydelické až industriální a jazzové fúze atd..Jeden z mých nejoblíbenějších hudebníků a zpěváků.Poslední koncert v Praze co zde měl sdeční slabost,myslím menší infarkt skončil asi po 40 minutách,tak snad budeme mít možnost tohoto rockového mistra ještě vidět.Je úžasně promněnlivý.
[14] Tos krasne shrnul, je to tak =]] On byl vcelku hrozne univerzalni zpevak i osobnost kdyz se vezme jakymi vsemi obdobimi prosel, at byl za zenu v kvetinovych satech, nebo martanem z vesmiru =]] at hral blues ci glam rock, vzdycky to melo spravny naboj. Dokument , ktery o nem tenkrat davali na ct2 bych mohla videt stokrat =D..On mel srdecni slabost? Ahaa, ja myslela, ze mel neco s ramenem 8-O..
Ano,údajně to byla srdeční slabost.Přece jenom David už je šedesátiletý pán ;-)
Jo, tak Bouváče bych taky znovu moc rad..na tom poslednim koncerte v Praze jak pise Bob jsem byl a zanechalo me to vazne moc moc moc moc nedobre naladenyho, protoze cela ta vec s tim jeho oslabnutim (myslel jsem, ze to byl nerv v ruce, ktera mu postupne nejak ochabla, ale vypadal vazne spatne) byla hodne smutna a neprijemna...Kazdopadne i tak jsem hrozne rad, ze jsem aspon 40 minut mohl videt jednoho z nejpodstatnejsich lidi, ktery mi fakt zmenili pohled na svet :-) Takze BOUVACI CEKAME NA TEBE!!!!!!!!!!!!
ajo, to mi vlastne rikal Pezant s tou rukou =D mystifikace =D <br />Ale s nadsenim pro nej souhlasim, kez by zase prijel =))
Jestli mi někdo přiveze Bowieho, tak mu nejspíš postavím pomník. Zbožňuju ho od svých devíti let, to on může za to, co se ze mě stalo :-)
hmm, hrozně rád bych tam jel, ale Praha je od nás daleko a asi bych nesehnal peníze :-(

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.