Festival na tvrzi v polském Kłodzku

Aneb pokud vás nelákají ani Masters of Rock, ani Colours of Ostrava, můžete si vyrazit na festival do Polska. Navíc zadarmo...


Autor: Ezechiel
Zdroj: Alternatywna Twierdza 2008

Ano, čtete správně, necelých čtyřicet kilometrů od našich hranic, v mohutných zdech tisícileté pevnosti Kłodzko vás čeká malý, ale příjemný festival "Alternatywna Twierdza 2008", za který nezaplatíte ani zlotý. Zde si můžete v sobotu 12. července poslechnout německé darkwavery Diary of Dreams, nebo jejich krajany Digital Factor s elektronickým setem načichlým industriální rzí. Domácí scénu budou reprezentovat čím dál oblíbenější Deathcamp Project a gothic rocková čtyřka Daimonion. Pro nedočkavé je připravena i páteční warmup party s koncertem polských elektroniků Hot Rain.

Kromě hudebního vyžití však nabízí "Alternativní tvrz" i tiskovou konferenci s Diary of Dreams, Digital Factor, Deathcamp Project a Daimonion, dále projekt Elektrownia a vernisáž multimediální výstavy Wiktor Krokodyl - "13 Muses - or life without women would be boring" (13 Múz, aneb život bez žen by byl nudný).

Ubytovat se můžete v jednom z několika hotelů různých kategorií (od kterých se odvíjí i cena za noc), využít možnosti privátního ubytování, nenáročnější mohou najít přístřeší buď ve vysokoškolských ubytovnách, nebo v nedalekém kempu - více najdete ZDE.

Zkrátka a jednoduše, pokud nemáte koupené lístky na české festivaly a chcete si udělat výlet do lůna přírody obklopující tvrz Kłodzko a ještě se zadarmo podívat na zajímavé kapely, máte o výběr postaráno. Více se dočtete na oficiálních stránkách Alternatywna Twierdza 2008.

Alternatywna Twierdza 2008 - Diary of Dreams (DE), Digital Factor (DE), Deathcamp Project (PL), Daimonion (PL)
11 - 12. července 2008
Polsko, Tvrz Kłodzko (Ul. Nowy Świat 57, 57-300 Kłodzko)
Vstup: Zdarma

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Kdo ma zajem, tak odjezd v sobotu z Pardubic, jeste jsou 2 mista volna :-)
ehm... chtělo by to takovéhle zprávy dávat s trochu větším předstihem 8-O
takovy festival zadarmo to by jsem chtela i v cechach :-D
jj..nechapu, proc tady mate ten neprijemny zvyk davat o jakychkoliv akcich vedet s nekolikahodinovym predstihem... to uz je jaksi k nicemu..
To není ani tak "nepříjemný zvyk", jako spíš vliv nepříjemného faktu, že se k nám tyhle informace často dostanou až na poslední chvíli... Nicméně samozřejmě chápeme, že dva dny před akcí není zrovna brzo, takže pokud nám chcete pomoci tomu zamezit, budeme jenom rádi, pokud nás budete co nejdříve informovat o akcích, které by nám tu snad chyběly, abychom příště stihli informovat včas...díky
Klodzko - víkend pro kočku....<br />Tak letošní Alternative Fortress byla fakt jízda... Po malém bloudění v místě a náhodném nalezení skvělého místa k parkování už jen zbytek zvukovek, potkávání známých a další veselosti. Kolem půl osmé skončily zvukovky a pak už se jen čekalo na zahájení. A ouha, furt nic. Nakonec při mírném dešti se to dalo. Avšak Jobova zvěst přišla asi o půl deváté. Pořadatelé oznámili, že mají problémy s elektřinou (nikdo neví, co se opravdu stalo, komentáře byly od sabotáže přes skrečování ze strany města). Po malé prohlídce centra malebného městečka následoval malý přesun do motelu Korona, kde měla být afterparty. Krátký průběh byl zajímavý, pár slov s kamarády z DCP a členy Diary of Dreams byl potěšující, ovšem jakásio ochranka kolem desáté akci rozpustila. Zatím čekáme na oficiální stanovisko, do té doby jen dohady.<br />Aspoň jedno pozitivum víkend měl. Moje nejmladší kočka (krásně černá s bílými tklapičkami) si v neděli ráno usmyslela, že vrhne své první potomsto... Za vydatné pomoci mojí osoby proběhl porod bez komplikací a můj kočičí rod se opět rozrostl :-) Asi jsem se minul povoláním. Měl jsem jít na veterinu. Zatím jsem jen kočičí porodní dědek :-)
Gratuluju ještě jednou k úspěšnému porodu... btw jestli se ti práce porodního dědka zalíbila, tak pojď dělat veterináře k nám na jízdárnu. Kočky tam taky máme :-D
Jak psal Silver, opravdu "vydařená" akce. Není nad to zajet si do Polska do malého baru kde se ani nedá dýchat. A možná vás i pobaví jak se na nás někdo snažil na ulici z okna vylít vodu!
co jste taky cekali od festivalu zadarmo :-D
[9] Spíš Klodsko žije (dle komentáře na Yesternight.pl) v 14. století...
<a href="http://yesternight.pl/index.php?action=texts&select=concertreview&tid=177&lang=en">Komentář Kateřiny z Zesternight</a>
Sirael: tak vylévání vody z oken rozhodně ne :-)
Turmawen: co ty vis, treba jsme si to zaslouzili, beztak porad prselo, tak to bylo jedno :-)<br />Jinak zde je vyjadreni od zpevaka Diary of Dreams v anglictine: http://www.diaryofdreams.de/index2.php?lg=en<br /><br />Kdo umi polsky, tak na http://castleparty.com/forum/viewtopic.php?t=3996&postdays=0&postorder=asc&start=15 najde presneji, co se vse delo proti festivalu.
Mirage: Tak někteří jedinci si tam tu spršku jistě zasloužili i když bohužel to tuším odnesla jen silnice :-) A mimochodem, pak už nepršelo!
Schvalne, kdo z lidi na fotkach si tu sprchu zaslouzil podle vas nejvic? :-)<br />http://mi.rage.cz/2008/Klodzko-Alternatywna_Twierdza-12.7.2008/

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.