Velikonoční Blood Party..aneb Elvis konečně v Praze!

PhotobucketJsou vaše Velikonoce tento rok příliš málo krvavé? Už jste si stačili roztřískat všechny pomlázky o své protějšky a nevíte kde jinde se vyřádit? Tak právě pro vás je tu perfektní příležitost si vyrazit toto úterý do klubu Bordo!

 

 

 

 

 

 

 
 


Sepsal:Paesant

Během večera se dočkáte spousty syrových psychobilly/rock´n´rollových kytarovek, stylové projekce v horrorovém duchu a na své si přijdou především milovníci bizarních hallovínských kostýmů. Akce se koná toto úterý - 25. března v klubu Bordo ve Vinohradské ulici.
 
Photobucket

Během večera vystoupí tyto formace:

Blaq Mummy

Parta horrorsurf/garage/psychobilly nadšenců ze států, kterým se u nás v Praze zalíbilo natolik, že se rozhodli setrvat a nakrmit nás svou psychedelickou show plnou vyhrocených hororových kostýmů. A protože tahle banda smyslem pro recesi přímo vyzařuje, svoji propagaci na našem území pojali velmi originálním způsobem - vřele doporučuji vyslechnout track "Elvis school" na jejich myspace profilu.
 
Photobucket

http://www.myspace.com/blaqmummy .

Bad Tones

Kdo už jednou přičichl k psychobilly/rockabilly scéně ví, že tato formace za dobu svojí působnosti na domácí půdě něco znamená. Trojice Bad Tones je důkazem toho, že kvalitní "-billy" není jen výsadou americké scény, ale dá se uchopit vlastní originální cestou pěkně po česku. Samozřejmě ani zde nezůstává vizuální stránka zanedbaná.
 
Photobucket

www.badtones.net

Dead Elvis & his one man grave

Je to vůbec možné? Elvis že je konečně v Praze?!?Ano čtete správně! Sice už se mu knoflíčky na obleku dávno nelesknou, sem tam mu odpadne nějaký ten prst nebo kus tváře, ale stále si drží pověst idola dívčích srdcí! Takže dámy, chraňte si srdce, protože zombiElvis útočí se svým syrovým rock´n´rollem na Prahu!
 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

A jeste dodatek ciste osobni: Koukejte dorazit, protoze tohle bude fakt narez deti a jen tak se to neuvidi :-D 8-) /takze Same...My name is Washington :D/
To vypadá hezky akorát se mi nikde nepodařilo zjistit kolik je vstup :-)
Ahoj vstup je 190,-kč -začátek od 21.00 těšíme se na vás :-)
vypada to opravdu zajimave.. bohuzel, neni cas ani penize... jooo, kdybych to vedel driv..:D
škoda že mi vždycki každí -billy akce vyjde na tak špatný den. Doufám že aspon na tuhle se mi podaří dorazit :-)
tam chci!
Ach jo...ještě zničenej z Bad boys tour for live a měl bych zase razit kalit?Mno uvidíme :-)
Shadow: ještě si stěžuj!
Blaq Mummy jsou dost síla... Napolsed jsem je viděl jako předkapelu Indiánů Blackfire...
Tak co, kdo dneska jde? 8-)
[10]Jaaaa:-D a jestli muzu prasknout zbytek tak jde jeste Paesant a mozna i Ezechiel;-)
[11] Aáááááááááááááá, tak to bude pánská jízda... ;-)
[12]Pokud se pridas tak byt nemusi ;-)
Neeee, Elvis je fakt mrtvej a nedorazil! Achjo,ja to vedel :-( ...ale budou fotky
[14] Nene, Elvis v nás žije dáááál :-D
Ve me ted zije akorat tak jeste slusny mnozstvi alkoholu :-D ...a taky velky zklamani z ty zmrzliny, ktera nakonec nikam neletela, loool, zly rana, pomoc
Já včera jela okružní jízdu přes noční Žižkov ;-) a ráno jsem vstávala s pitomoučkým úsměvem na rtech neb alkohol zcela nevyprchal. Myslím ovšem, že pokud tu zmrzlinu neuklidili včas, hezky se roztekla po stole...slabá útěcha, ale třeba příště poletí Twister :-D
[17]tak hlavne ze si dojela......a te zmrzliny byla fakt skoda, mohla letet ke hvezdam....za Elvisem :-D
Spíš Elvis v něčem lítal, než že by letěl ke hvězdám, vzhledem k jeho zadržení na hranicích....:-D A co Sam, jak ten dojel?
[19]To je pravda, me ty "technicke problemy na hranicich" byly hned nejake podezrele :-D Ja jsem dojel v poradku, dokonce jsem nastoupil do spravne tramvaje ;-) Jo a ozvi se mi prosim na mail, at vyresime tu registraci na foru...
..to jo...ja jsem se s tim hot rodem malem netrefil do garaze, jak jsem byl ponekud "unaven" :D ....a z Elvisova cadilacu uz toho asi ted moc nezbyva, jeslti to zapichnul nekde v Madarsku na hranicich a jeste pres noc...<br />......fooootky v galeriii (kazdou minutkou...)
Jsem nějaká unavená pánové, jdu spát ;-)
[21] Tak komentářů se ti zachtělo...hmm :-D Pomsta bude čokoládová ;-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.