The Knutz přicházejí s novým albem a klipem

​Třetí dlouhohrající album kapely inspiroval tarot.

Brazilská parta The Knutz si za svoji dekádu aktivity na temné scéně rozhodně vybudovala pěkné portfolio. Od svého deathrockového debutu v roce 2010 se nebála experimentovat se svým zvukem, a tak po mírné injekci psychobilly zvuku na druhotině "We Are The Monsters" teď přichází s novou dlouhohrající deskou, na které si procházejí další zvukovou kapitolou. Nové album se jmenuje "The Tower", bylo vydáno brazilským labelem Deepland Records a podle kapely je koncepčně postaveno okolo tarotu a mystiky, která legendární karty provází. Pryč jsou deathrockové vypalovačky, posluchači místo toho na nahrávce najdou mnohem pomalejší zvuk, posunutý ve směru moderního gothic rocku.

Abyste si mohli udělat představu, jak "The Tower" zní, tak si kapela připravila také klip ke stejnojmennému otvíráku, na který se můžete podívat dole. Album mimo klasických streamovacích služeb vyšlo i na CD a digitálních platformách, koupil si ho můžete například na CDBaby.
 

The Knutz - The Tower

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jejich vystoupení na letošním festivalu Gothic Pogo v Lipsku bylo skvělé !!! Také ostatní kapely byly úžesné a to jak v pátek, tak v neděli. Oba dva dny jsme s Lubošem na Werku II protancovali a propařili až do rána :-)) Trochu mě mrzelo, že kluci s sebou toto nové CD nepřivezli. Tak jsem si koupila alespoň jejich starší CD.
Ono to vypada, ze ten label to dela nejak strasne divne, jediny misto, kde se to CD da fyzicky koupit co jsem nasel bylo Discogs, ani jejich stranky nefungujou, tak nevim.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.