=UKONČENO= Vyhrajte volný vstup na EBM svátek s Funker Vogt, Cephalgy a Gaping Chasm

Potřebujete pošťouchnout, zda se vypravit na premiérové vystoupení zkušených EBM postapokalyptiků Funker Vogt v doprovodu neméně ostřílených Cephalgy a domácích Gaping Chasm? Třeba vám rozhodování usnadní soutěž o dva volné vstupy!

Z hvězd EBM, které na scéně poprvé zazářily v druhé polovině 90. let, jsme mohli v Praze přivítat Apoptygmu Berzerk, Hocico nebo Covenant. Na začátku roku 2018 dojde konečně i na německý projekt Funker Vogt, který si dodnes udržuje prominentní postavení na EBM scéně. Německá trojice se po dlouhé době vydává na turné, aby fanouškům představila své návratové album "Code Of Conduct", ale také obrovské hity především z první dekády fungování. Konsolidovaná sestava s frontmanem Chrisem L. z Agonoize předvede jeden z prvních klubových koncertů v pražském Rock Café. S nimi též v premiéře zavítá do Prahy německá EBM stálice Cephalgy a po úspěšném předskakování Suicide Commando se koncertně připomene i domácí trojice Gaping Chasm.

A pokud si třeba z finančních důvodů rozmýšlíte, zda na koncert vyrazit, dvěma z vás ulehčíme. Stačí se nechat vylosovat a ještě předtím správně odpovědět na jednu banální otázku:

Jak se jmenuje současný zpěvák Funker Vogt a v jakých dalších kapelách souběžně působí?


Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do středeční půlnoci (středa 21. února do 23:59), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "FUNKER VOGT". Výherce zveřejníme hned jak ho vylosujeme. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.